Jeśli odpuścimy i będziemy nazywać antypolskie zachowania jako "gafy", za parę lat takiej historii będą się uczyć nasze dzieci.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rasizm i antysemityzm w mediach jest jechany do zera, ale jak ktoś pluje na Polske to gafa albo żart.
Swoją drogą po tym co widać na ulicach, w internecie, w szkole takie plucie na Ojczyzne to modne zjawisko.
konto usunięte
2012-06-06, 22:39
Amerykanie nie robią tego z premedytacją, oni są po prostu głupi.
konto usunięte
2012-06-07, 1:09
Ja się tylko zastanawiam co ludzie mają z tego, że umniejszają zasługi Polaków a podkreślają ofiarę Ż__ów. Ktoś wam coś za to daje? W całej Polsce zginęło tyle samo +/- Polaków co Ż__ów i niby teraz mamy mówić, że ci drudzy są fajniejsi bo ich w obozach zamykano, a Polaków wieszano pod lasem?
Ciężko mi się to pisze słuchając tego co się w świecie dzieje, ale szanuję Ż__ów. I na tym się to kończy. Nie lubię i nie kocham ale szanuję. Za to Polaków lubię bo to moi krajanie i tak jak Ci kumpla leją to najpierw idziesz mu pomóc a później pytasz kto zaczął tak samo na pierwszym miejscu należy stawiać swój naród.
!Timon napisał/a:
Ja się tylko zastanawiam co ludzie mają z tego, że umniejszają zasługi Polaków a podkreślają ofiarę Ż__ów. Ktoś wam coś za to daje? W całej Polsce zginęło tyle samo +/- Polaków co Ż__ów i niby teraz mamy mówić, że ci drudzy są fajniejsi bo ich w obozach zamykano, a Polaków wieszano pod lasem?
Ciężko mi się to pisze słuchając tego co się w świecie dzieje, ale szanuję Ż__ów. I na tym się to kończy. Nie lubię i nie kocham ale szanuję. Za to Polaków lubię bo to moi krajanie i tak jak Ci kumpla leją to najpierw idziesz mu pomóc a później pytasz kto zaczął tak samo na pierwszym miejscu należy stawiać swój naród.
Jestem dumny z takiego rodaka. Podzielam twoją opinie.
rdy4
2012-06-07, 2:57
Ne przejmujcie sie glupia blondynka, ktora tak na prawde nie ma nic do powiedzenia oprocz nienawistnych komentarzy stworzonych tylko i wylacznie po to zeby zaistniec w mediach. Ide o zaklad ze tak naprawde nie miala rodziny ktora zginela w Polsce.
konto usunięte
2012-06-07, 15:09
a co to jest "lupenkonserwatyzm" motyla noga??
btw lol, widzę, że tak podniosła Polakom ciśnienie, że ci siedzą po nocach i jadą z koksem. Patrz panowie nade mną.