podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Prof. Wolniewicz nie tylko nie jest księdzem ale jest zdeklarowanym ateistą.
Burzy on stworzony przez lewactwo i środowisko gazety wyborczej, powszechny stereotyp ateisty jako 'racjonalnego' i postępowego antyklerykała
Broni naszą historię przed kłamstwami różnych anty-Polaków i stanowczo krytykuje lewacką nowomowę zwaną poprawnością polityczną.
Tygodniową propagandę kilkunastu redaktorków z GW obala w kilka minut.
podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,Na zachodzie myślą że TYLKO ŻYDZI trafiali do obozów... Nikt nic nie powie o tysiącach jak nie o milionach Polaków którzy tam trafili, jakoś mój pradziadek nie był żydem a trafił na Majdanek. To są efekty żydowskiej propagandy.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Ja się tylko zastanawiam co ludzie mają z tego, że umniejszają zasługi Polaków a podkreślają ofiarę Żydów. Ktoś wam coś za to daje? W całej Polsce zginęło tyle samo +/- Polaków co Żydów i niby teraz mamy mówić, że ci drudzy są fajniejsi bo ich w obozach zamykano, a Polaków wieszano pod lasem?
Ciężko mi się to pisze słuchając tego co się w świecie dzieje, ale szanuję Żydów. I na tym się to kończy. Nie lubię i nie kocham ale szanuję. Za to Polaków lubię bo to moi krajanie i tak jak Ci kumpla leją to najpierw idziesz mu pomóc a później pytasz kto zaczął tak samo na pierwszym miejscu należy stawiać swój naród.
podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,