📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
🔥
Inżynier wyskoczył z bejsbolem do Polaka
- teraz popularne

kazdy wie ze akcja kibicow, "donald matole", itp sa inspirowane przez samo PO, tylko po to zeby sikoski mogl sobie mowic "poprzyjcie naszych kandydatow , bo oni beda rzadzic (kibole)". eeh, cudowna manipulacja, nadaje sie na jakas prace dyplomowa z socjologii

Zawsze uważałem sadistic za elitę polskiego internetu a czytając te komentarze przekonałem się że większość to zwykły motłoch i analfabeci polityczni. W dobie internetu bycie głupcem politycznym jest dyshonorem dla mężczyzny
bardzo dobrze to wygladało i naświetliło sprawę. Teraz pytanie w ktorym miejscu kibice byli agresywni? Sikorski pokazał jak "niskim" człowiekiem jest. Prowokował ich oskarżał a ten tekst o afganistanie też był boski... Czy sam Sikorski był w afganistanie jako żołnierz?
a ja tam rowniez popieram rzad ;] kibice stroja tutaj fochy jakby nie wiadomo jaka krzywda sie im stala ze nie moga na stadio wejsc ;P kiedys porządek trzeba zrobić z nimi ;P
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie