👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika

Od dziś mam nowe ulubione hasło:
"precz z preczem"
Pozdrowienia dla pana z 3:13
Ale i tak nie będę głosował na złodziei.
Pod koniec pięknie została podsumowana "walka medialna" w kampanii wyborczej.
"precz z preczem"
Pozdrowienia dla pana z 3:13
Ale i tak nie będę głosował na złodziei.
Pod koniec pięknie została podsumowana "walka medialna" w kampanii wyborczej.

Zastanawia mnie czemu sadistic ma też być narzędziem politycznym...
Dużo krzyczą, a nawet wymaganych podpisów nie mogą zebrać takie mają poparcie.
A tak ogólnie, to politykierzy niech wp.....ają ze stadionu i do sejmu idą krzyczeć jak ich ktoś wybierze.
A tak ogólnie, to politykierzy niech wp.....ają ze stadionu i do sejmu idą krzyczeć jak ich ktoś wybierze.
Jak nie z nami, to za PiSem. Tylko dwie strony - nasza i ta druga. Sikorski zachował się jak tępy gówniarz z prawą łapką wiecznie w górze i kompleksem masturbacyjnym wobec Adolfa. Poglądami od takowych gówniarzy odbiega, poziom reprezentuje zbliżony.

Mohery i stadionowa hołota odtąd zawsze razem. Aż do ostatecznego zwycięstwa...

PO ssie, ale przynajmniej przyciągają ten plebs w jedno miejsce, by można ich wyłapać i zrobić z nimi porządek.
A Nowa Prawica jak zwykle wszędzie się wciśnie. JKM jako pierwsza ladacznica RP daje dupy wszystkim, którzy na to pozwolą. I pomyśleć, że kiedyś nawet na jego ugrupowanie zagłosowałem, aż wstyd teraz.
A Nowa Prawica jak zwykle wszędzie się wciśnie. JKM jako pierwsza ladacznica RP daje dupy wszystkim, którzy na to pozwolą. I pomyśleć, że kiedyś nawet na jego ugrupowanie zagłosowałem, aż wstyd teraz.
Dla mnie idealna relacja. Widz sam ocenia jak to wyglądało na prawdę a nie jak zostało powiedziane przez dziennikarza.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie