👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W takich zaroslach to nawet gesler z ta gruba swinia z tvnu dalyby rade sie schowac.
szympas1 napisał/a:
Zapewne z góry byli widoczni niczym zadek Doroty welman w tvn.
zj🤬es w 50% bo napisales imie z duzej, ale przynajmniej nadrobiles piszac nazwisko z malej. Pozdrawiam
Dzisiaj napisał/a:
zj🤬es w 50% bo napisales imie z duzej, ale przynajmniej nadrobiles piszac nazwisko z malej. Pozdrawiam
Wybacz auto-korektę ale mój telefon nadal uczy się odróżniać podludzi od zwykłych istot :/
No fajnie fajnie rozumiem, że ci z tyłu też markowali otwarcie ognia. Bardzo skuteczna taktyka szczególnie jak się chce powystrzelać własnych kolegów.
szympas1 napisał/a:
Wybacz auto-korektę ale mój telefon nadal uczy się odróżniać podludzi od zwykłych istot :/
Szympans decyduje kto należy do ,podludzi? Hitler się w grobie przewraca,
ziajos napisał/a:
Sami marines albo członkowie SPATP w komentarzach
Gdzie? Powiedz mi k🤬a gdzie?? Co ty p🤬lisz? Nie bylo ani JEDNEGO komentarza w stylu : lepsze byly by helmy typu PC7 albo mundury z ortalionu. K🤬a - zadnego "fachowego" komentarza wiec Twoj komentarz jest c🤬ja warty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie