Ciągle lepiej jak usa
i powiem jak dla mnie Kanada to jedno z miejsc gdzie chciałbym zamieszkać

zajebiście tam mają
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Powiem wam tak, miałem okazje pomieszkać w Kanadzie (głównie byłęm w Vancouver) jakieś ~6 miesięcy - jak dla mnie jest to najpiękniejsze miejsce do życia jakie do tej pory widziałem.

moj wujek mieszka w kanadzie, pracuje na budowie i ma dom z basenem. tyle w temacie.
Przepraszam, że komentuje ale chyba mi łoś ucieka i jak bym mógł poprosić to ktoś może go uprzejmie poprosić, żeby się zatrzymał?

Zajebisty kraj, nigdzie nie widziałem tak życzliwych ludzi. I nie wiem skąd pogląd że to kraj wiecznej, wszechobecnej zimy. Byłem w Maple Ridge, 100 km od Vancouver w stronę granicy ze Stanami; gorąco jak sam sk🤬ysyn, nigdy takich upałów w PL nie było. Ludzie zamiast ogrzewania mają klimy po domach (raczej altankach z dykty 200m2 - oni twierdzą że to domy:) )
A że po drugiej stronie państwa wielkości Europy leży Calgary, gdzie jest od c🤬ja śniegu i 8 stopni w lecie to inna sprawa:)
Serdecznie polecam, nawet wizę zniesiono także bez większego p🤬lenia się można jechać
A że po drugiej stronie państwa wielkości Europy leży Calgary, gdzie jest od c🤬ja śniegu i 8 stopni w lecie to inna sprawa:)
Serdecznie polecam, nawet wizę zniesiono także bez większego p🤬lenia się można jechać