Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Payan 2020-09-21, 17:37 1
Syf zajebisty w warsztacie.
Zgłoś
Lobo24 2020-09-21, 17:57 3
Piwo za efekty dźwiękowe.
Miałem kiedyś kolegę który idąc po ciemku w garażu potknął się jakieś c🤬j wie co. Leci do przodu i wtedy przychodzi myśl " kanał został otwarty!". Ile miał sił wybił się do przodu. Problem w tym, że poj🤬 mu się dystans bo był daleko przed kanałem a po wybiciu do przodu trafił prosto do niego. Do dziś nie może podnieść ręki powyżej ramienia.
Zgłoś
pro_avenger 2020-09-21, 18:48
Wchodzi facet do kanału i koniec kawału.
Zgłoś
McQurwa 2020-09-21, 18:52
Chyba jakiś nowy mechanik we warsztacie, nie ogarnął jeszcze co gdzie jest

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
C................s 2020-09-21, 19:55 1
Pajan napisał/a:

Syf zajebisty w warsztacie.

Ty chyba syfu w warsztacie nie widziałeś Ale mechanior dupa. Nie przechodzi się nad kanałem
Zgłoś
przewodnik_elektryczny 2020-09-21, 20:10 1
Co tam syf. Gorzej że nie ma kalendarza z 2008 roku z nagimi laseczkami, zupełny brak profesjonalizmu i wyczucia stylu
Zgłoś
michal190386 2020-09-21, 21:09
k🤬a kanl ogolnie jest zajebista pulapka mam taki u siebie w robocie i tak wj🤬em sie raz do srodka bez zlaman ale plecy i bark obite jak bys nie uwazal i tak predzej czy puzniej wp🤬lisz sie do srodka
Zgłoś
Kapiii123 2020-09-21, 21:52 1
michal190386 napisał/a:

k🤬a kanl ogolnie jest zajebista pulapka mam taki u siebie w robocie i tak wj🤬em sie raz do srodka bez zlaman ale plecy i bark obite jak bys nie uwazal i tak predzej czy puzniej wp🤬lisz sie do srodka

To musisz być nieźle k🤬a ślepy, albo niedoj🤬y, obstawiam to drugie.
Zgłoś
Salieri16000 2020-09-21, 23:15
michal190386 napisał/a:

Kapiii123 napisał/a:

To musisz być nieźle k🤬a ślepy, albo niedoj🤬y, obstawiam to drugie.

Definitywnie niedoj🤬y- no bo kto normalny "zjada" litery", pisze bez znaków interpunkcyjnych, robi błędy i ich nie poprawia, mimo że system je sygnalizuje?!
Zgłoś
Magiczna_Mysz 2020-09-22, 21:24
Też kiedyś wpadłam do takiego kanału. Bolało.
Zgłoś