Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2017-10-14, 16:24 10
Do wesela się zagoi
Zgłoś
~DMT 2017-10-14, 16:50 4
robert924 napisał/a:

Do wesela się zagoi

Jak najbardziej

Cytat:

In the city of Zainsk, located in the Republic of Tatarstan, Russia, an elderly driver of a Lada entered an intersection when it was unsafe to do, and ended up getting brutally crashed between two trucks. The 80 year old driver and his passenger died. Both truck driver are reported to be in serious conditions.

The accident was caught on a dashcam camera of a driver behind the Lada. Ladas are a Soviet era cars without many safety features, so if you get in an accident in one, there isn’t a whole lot to protect you. However the type of sandwich seen in this video would likely be fatal regardless of what type of car got between those two trucks.

Zgłoś
nowynick 2017-10-14, 17:49 1
wyklepie się
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-14, 18:02
mam dość kanapek z ładą,
mam ochotę na kanapkę z kamazem
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-14, 18:20
ciekawe czy przeżyli
Zgłoś
JedkerTC 2017-10-14, 19:49
2xup. Kamazy przekładane ładą na wynos
Zgłoś
~DMT 2017-10-14, 21:22
elfis napisał/a:

mam ochotę na kanapkę z kamazem

To by trzeba było do tego, użyć mocy samego szatana...

Zgłoś
Henboh 2017-10-14, 23:24
Niektórym się nie udaje popełnić samobójstwa mimo wielu prób, a inni robią to tak od niechcenia.
Nie ma sprawiedliwości na świecie
Zgłoś
Pistoleroo 2017-10-15, 10:53 4
tyle wygrać...takie kombo i jeszcze się na rejestrator nagrało
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-15, 12:29
Kanapka z dżemem jabłkowym...
Zgłoś
kotka_w_piwnicy 2017-10-15, 15:44
"an elderly driver" - to wiele tłumaczy.
Zgłoś
gustav665 2017-10-15, 19:07
na końcu jeszcze fajerwerki powinny wzlecieć
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem