Mówiłem o tym wiele razy i mógłbym się znów rozpisywać ale wy jesteście zbyt leniwi aby czytać a mi się nie chce.
W skrócie: był przypadek gdzie nie przyjęto laski na jakąś uczelnię przez te zj🤬e parytety i tzw. "pozytywny rasizm" nazywany czasami "odwrotnym rasizmem".
Miała wynik lepszy od bambusów ale polityka szkoły stanowiła, że X % studentów musi stanowić mniejszość etniczna/rasowa i się nie dostała.
Pozwała szkołę do sądu i wygrała.
Cz🤬chy w stanach mają lepiej niż biali, pomimo tego co p🤬lą w mediach. Znajoma mojego ojca mieszka w usa od bardzo dawna i jak przyjechała kiedyś to powiedziała mi wiele o tym jak w usa wygląda życie. Powiedziała mi, że w większości urzędów gdzie się składa wnioski o zapomogi (zasiłki dla samotnych matek, biednych rodziców i o tzw. "food stamps" czyli bony żywnościowe do sklepów) to same cz🤬chy pracują i ponieważ jest ograniczona ilość tych j🤬ych bonów spożywczych (czy tam łączna ich kwota) to czarni dają ponad 80% tego dla czarnych i większość wniosków składanych przez białych jest odrzucana.
Mówiła mi, że było wiele afer o to, że białe samotne matki (wdowy) z bardzo niskimi zarobkami nie dostawały a czarne 'samotne' matki (które nie miały ślubu i oficjalnie nie są w związku ale bambo z nimi nieoficjalnie mieszka) z większymi zarobkami dostawały nawet po kilkaset dolców w bonach co miesiąc i do tego jeszcze paczki żywnościowe.
W tych czasach przej🤬e jest być białym. Nie daj boże jeszcze białym facetem. Nawet nie mówię o białym facecie wierzącym w Jezusa bo to już w ogóle...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !