👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O to dobitny przykład tego, że każdy idiota może dziś zostać "politykiem".
btw. przynależność do ruchu palikmiota mówi swoje...

btw. przynależność do ruchu palikmiota mówi swoje...
Popularny chwyt palikota
u mnie w okręgu, kiedy były wybory parlamentarne, wystartowała laska starsza ode mnie o 3 lata, nie wiem czy ma jakieś specjalne pojęcie o polityce, ale za to buźka i figura modelki. Efekt? Drugi wynik u palikota na liście, jeden z lepszych w okręgu... ale co się dziwić, skoro posty na fejsie były w stylu "głosuję na nią, bo jest ładna".

Myślę, że chce być zdrowy. Jak już namyślę to napiszę czy działa, a tymczasem idę sadzić.
Jak ten transior (bo pewnie nim jest) z 7-mioma piwami wszedł na główną?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie