👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Alloc napisał/a:
Co sie napinacie? To jest pierwsza tura i kazdy ma prawo oddac glos na kogo chce. Jeśli ktoś nie odnalazl swego kandydata to lepiej wrzucic pusty glos i pokazac, ze sie bylo na wyborach ale nie mialo sie kogo wybrac.
Druga tura jest od wyboru "mniejszego zła".

A że głosowanie to obowiązek obywatelski i trzeba być konsekwentnym, a żaden figurant wśród kandydatów nie zdobył mego serca ni rozumu.

edit: Taaa, pozdrowienia dla ~Cthulhu

Dżizas.... jesli nie zaznaczyłeś nikogo na karcie to każdy kiep z komisji, który ta karte weźmie do ręki może postawić krzyzyk gdzie chce i odda głos za Ciebie. Dopisanie kandydata nic nie daje. Chyba tylko skeślenie kilku kandydatów czyni głos nieważnym.

Skoro aż Krzemien się odezwał to jest to prawda
Mój błąd pio.

Novotko napisał/a:
nie da się wygrać jednym głosem durniu![]()
Ale 1+1 jest 2
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie