👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

[x] - Franz!
a tak btw : zamiast nie isc do wyborow to isc oddac glos;) chocby na kubisa puchatka:P
a tak btw : zamiast nie isc do wyborow to isc oddac glos;) chocby na kubisa puchatka:P

@mariusz
jezeli to twoja karta -> brawo, przynajmniej chociaz glos jednego idioty bedzie niewazny
jezeli to twoja karta -> brawo, przynajmniej chociaz glos jednego idioty bedzie niewazny

nie Filip, to nie moja karta, znalazłem gdzieś na internetach.
Antek_amb napisał/a:
lepiej niech wygra marionetka bez zdania
nie wygra,zdobył tylko 13% i nie wszedł do drugiej tury
Co sie napinacie? To jest pierwsza tura i kazdy ma prawo oddac glos na kogo chce. Jeśli ktoś nie odnalazl swego kandydata to lepiej wrzucic pusty glos i pokazac, ze sie bylo na wyborach ale nie mialo sie kogo wybrac.
Druga tura jest od wyboru "mniejszego zła".
Druga tura jest od wyboru "mniejszego zła".
jesli kazdy idiota zrobi sobie jaja w pierwszej turze to sie moze okazac ze jakis idiota wlasnie w pierwszej turze moze wygrac

mackie napisał/a:
jak kaczka wygra jednym głosem będzie na ciebie durniu
nie da się wygrać jednym głosem durniu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie