👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdy kto nie ma Tic Taca zamiast mózgu by nie podjął się takiej "przygody". Jak już to mogli przynajmniej jechać szybciej to by pewnie im się udało :l.
tak w ramach ciekawostki dawniej cała Europa powiedziała by o tym "polski most" - słynęliśmy na całą Europę z konstrukcji, które dla bezpieczeństwa brodem lepiej było objeżdżać...
oni przynajmniej maja zdrowe spoleczenstwo:) bo tylko inteligentny przezyje a reszta sie zabija:D u nas to inteligent robi na glupiego aby mial wiecej dzieci i wiecej ich bylo:)
Tyle tysiecy lat cywilizacja ludzi trwa, a oni dalej nie wiedza jaki wplyw ma woda na ziemie.
nowynick napisał/a:
tak w ramach ciekawostki dawniej cała Europa powiedziała by o tym "polski most" - słynęliśmy na całą Europę z konstrukcji, które dla bezpieczeństwa brodem lepiej było objeżdżać...
Jak na razie to Włosi przodują w walących się mostach. Większość naszych jest dobrej niemieckiej jakości .
Ciekawe, czy do tych jaj w komplecie ma jeszcze pusty łeb, żeby się na wodzie unosić
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie