Dobra pieszczochy, nie spinajcie się za mocno. Dla oka miłe, a jeżeli dla kogoś to rażąco niesadystyczne to niech kliknie dział "hard", fapnie, i weźmie głęboki oddech.
Wariactwa od 0:35.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fajny jajnik, mój pies jak widział wannę to zapierał się, drapał i gryzł ale jak widział staw, rzekę czy inna zap🤬dzialą bajure to wp🤬lał się bez zastanowienia
konto usunięte
2013-01-11, 22:18
Ja p🤬le co za gówno
konto usunięte
2013-01-11, 22:23
@Elandar
Zmień dziurę
C🤬jnia na maksa, ale za opis masz
konto usunięte
2013-01-11, 22:42
Mój pies uwielbia się kąpać
konto usunięte
2013-01-11, 22:49
@konto1981 Ty przynajmniej wiedziałeś, że twój pies gdzieś jest mój to robił się równy z podłoga i potrafił rypany wleźć pod szafki (sznaucer a pod szafkami jakieś 20 cm luzu było)
konto usunięte
2013-01-11, 23:15
sooooo sweeeet
czarna parówka w gotującej się wodzie
Właśnie zachciało mi się srać, mam nadzieję, że nie wysram tęczy.
Żeby coś było rażąco niesadystyczne, powinno być choć trochę sadystyczne. A tymczasem? Może zbiorczy na słodycze?
jamniki pany, koty chamy!
facebook.com/GoronceJamniky?fref=ts
Polecam Goronce Jamniky na fejsie!