Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hubi96 2015-05-17, 17:15 13
Dziadek Tuksa? w wermachcie tresowali piranie?
Zgłoś
BongMan 2015-05-17, 17:18 2
O ile wiem, to piranie nie zaatakują nic dużego (w tym człowieka) jeśli nie będzie ich odpowiednio dużo.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-17, 17:19
Jak taki mądry,
to niech popływa w tym basenie - tylko żwawo.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-17, 18:35 1
Piranie pewnie hodowlane. Hodowlane to nakarmione, więc nic mu nie grozi.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-17, 19:00 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2015-05-17, 19:34 21
Dzieci i Indian od zawsze pływają w rzekach z piraniami . Jest to całkowicie normalne
Tak się składa że byłem w tym roku w Wenezueli w delcie rzeki Orinoko u Indian Warao i sam zażywałem kąpieli w rzece wśród namorzynów i pośród piranii , a jedynymi stworzeniami jakie mnie gryzły to były dokuczliwe insekty krążące nad głową .
Piranie jeśli już decydują się atakować dużo większe od siebie ofiary to tylko wtedy gdy te posiadają już duże krwawiące rany. co nie oznacza że ataki na ludzi w ogóle się nie zdarzają . Ale niebezpieczeństwo ataku jest naprawdę znikome.
Świadczy o tym choćby zachowanie zwykle spanikowanych przewodników o bezpieczeństwo turystów na zorganizowanej wycieczce . W przypadku piranii to sami namawiali ludzi na zażywanie kąpieli dokładnie w tym samym korycie rzeki gdzie kila godzin temu odbywały się pokazowe połowy tych ryb nęconych krwią i kawałkami mięsa.
Zgłoś
~żułw 2015-05-17, 20:11 3
km2bp napisał/a:

Dzieci i Indian od zawsze pływają w rzekach z piraniami . Jest to całkowicie normalne
Tak się składa że byłem w tym roku w Wenezueli w delcie rzeki Orinoko u Indian Warao i sam zażywałem kąpieli w rzece wśród namorzynów i pośród piranii , a jedynymi stworzeniami jakie mnie gryzły to były dokuczliwe insekty krążące nad głową .
Piranie jeśli już decydują się atakować dużo większe od siebie ofiary to tylko wtedy gdy te posiadają już duże krwawiące rany. co nie oznacza że ataki na ludzi w ogóle się nie zdarzają . Ale niebezpieczeństwo ataku jest naprawdę znikome.
Świadczy o tym choćby zachowanie zwykle spanikowanych przewodników o bezpieczeństwo turystów na zorganizowanej wycieczce . W przypadku piranii to sami namawiali ludzi na zażywanie kąpieli dokładnie w tym samym korycie rzeki gdzie kila godzin temu odbywały się pokazowe połowy tych ryb nęconych krwią i kawałkami mięsa.

srałeś dzisiaj?

podpis użytkownika

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
BongMan 2015-05-17, 20:26 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-17, 20:33
Tusk gruba ryba w swoim naturalnym środowisku-mętnej wodzie
Zgłoś
Senatshi 2015-05-17, 23:12
Połowa z Was zasrałaby ten basen po brzegi ze strachu, a kozaaaaaaaaakiiii.
Zgłoś
ScorRampage 2015-05-17, 23:18 2
Zgłoś
matikesi 2015-05-17, 23:31 1
Tego kolesia widziałem gdzieś na discovery. Coś też o rybach, tylko że je łowił. Chyba "rzeczne potwory" czy cuś takiego.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-18, 0:00 3
Zgłoś
bocianoff 2015-05-18, 0:08 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem