Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Kolejny filmik od GIT Produkcji w wersji animowanej z lubianej przez sadystów produkcji Kapitan Bomba.
Pierwsza przeróbka oryginału na wersję animowaną:
https://www.sadol.pl/bombowa-parodia-vt123321.htm

Wersja z życia prawdziwego:
https://www.sadol.pl/chorazy-czolg-rozbil-vt28150.htm

Wersja animowana :
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-17, 21:55 25
Osobiście jebłem śmiechem na kilometr znając oryginał. Hehe.. zajebiste
Zgłoś
Smuxer 2013-01-17, 22:00 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
vandamme1 2013-01-17, 22:02
zaraz jakies pojeby beda kazali zbiorczy zakladac bo to przeciez juz drugi odcinek w dniu dzisiejszym
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 22:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 22:04
Dobre, ale jednak sentyment do oryginału wygrywa
Zgłoś
lysy1991 2013-01-17, 22:10
no niestety nie dorwałem tego z wersją bez cenzury, może kiedyś w przyszłości dadzą taką wersję.

Zbiorczy? to nie jest typowy odcinek K. Bomby a fragment najnowszej kinowej produkcji GIT P.
Zgłoś
FunTastic 2013-01-17, 22:11
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 22:12 3
uwielbiam jak git robi remixy takich filmikow internetu
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 22:15
za bombe oczywiście piwko leci, szkoda że z cenzurą ale zajebista przeróbka
Zgłoś
ritu4l 2013-01-17, 22:16
Zgłoś
lysy1991 2013-01-17, 22:27 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-17, 22:41
sadol.pl/przerobka-zabawy-z-benzyna-vt165385.htm
od tego chyba zaczęli przeróbki wg mnie dużo lepiej wyszło
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-01-17, 22:54
Zajebiste, oglądałem wczoraj całe, polecam wszystkim, szkoda że z cenzurą ;/
Zgłoś
lysy1991 2013-01-17, 22:56 7
Mestiner napisał/a:

https://www.sadol.pl/przerobka-zabawy-z-benzyna-vt165385.htm
od tego chyba zaczęli przeróbki wg mnie dużo lepiej wyszło

Tak w gwoli ścisłości podałem w temacie link do tej przeróbki którą podałeś z było.pl, okazało się jednak że to nie była ich pierwsza przeróbka. Jest jeszcze jedna nie podana dla szerszej publiki. W oryginale kolesie skakali na głowę w śnieg ze szkoły czy czegoś podobnego (być może to pamiętacie, jeden na końcu mówił że mu się srać zachciało po skoku), a oni to przerobili, ale dali do filmiku z serii "Laserowy Gniew Dzidy"

Dokładniej mówiąc to ta przeróbka od 1:00

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem