👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to ma byc zajebiste i cool i oryginalne?!?!?!
ze co kurva?
chyba czas do piachu skoro take scurviale cos staje sie klasyka
ze co kurva?
chyba czas do piachu skoro take scurviale cos staje sie klasyka
Prymas, wystarczyło dać linka do forum a nie wklejać cały filmik, poza tym jeden z kumpli Marika to pewnie Szfak.

No no. Sie spieła gimbusowa częśc publiczności z Któlem na czele. Dajcie siana. Nie każdy musi kapitana bombe ubóstwiać.
Człowiek Widmo napisał/a:
Prymas, wystarczyło dać linka do forum a nie wklejać cały filmik, poza tym jeden z kumpli Marika to pewnie Szfak.
Dobrze jest

mało ambitny humor dla jeszcze mniej ambitnych, albo i w ogóle, ludzi
ja tutaj kumpli nie mam.
gimbusowa czesc? w moich czasach gimnazja nie istnialy.
powodzenia w dalszym zgadywaniu.
tak ciezko zrozumiec ze niektorzy nie lubia dennego humoru opartego na wulgaryzmach?
gimbusowa czesc? w moich czasach gimnazja nie istnialy.
powodzenia w dalszym zgadywaniu.
tak ciezko zrozumiec ze niektorzy nie lubia dennego humoru opartego na wulgaryzmach?

Cytat:
Do końca życia twoja dupa ma być ciasna jak po praniu!
Cenna rada. Zapamiętam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie