Heh. Już wczoraj było koło południa
Jak ktoś ma suba "kartony4fun" to pewnie o tym wie :]

podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?
tytanowy_janusz napisał/a:
Heh. Już wczoraj było koło południa
![]()
chcesz powiedzieć, że było już na sadistic ?

podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
Conscribo, on pisze że na YT widział, z reszta ja sam wrzucałem to w SB wczoraj, ale na portalu jeszcze nie było

kapitan bomba i inne generaly italie to najbardziej zj🤬e kreskowki jakie moga byc. Generalnie humor ktory opiera sie na klnieciu i glupim akcencie jest na poziomie "parodii" zrobionych przez 13latków przy uzyciu IVONY na youtubie.
ogladac SOUTH PARK K🤬A a nie nabijac ogladalnosc jakiemus kapitanowi bombie!

xopher napisał/a:
zamknąć MORDĘ K🤬Akapitan bomba i inne generaly italie to najbardziej zj🤬e kreskowki jakie moga byc. Generalnie humor ktory opiera sie na klnieciu i glupim akcencie jest na poziomie "parodii" zrobionych przez 13latków przy uzyciu IVONY na youtubie.

xopher
Te kreskówki są Polskie i oryginalne, bardziej pasujące do polskiej rzeczywistości. A SP jakbyś nie wiedział nie wychodzi teraz bo robią nowe odcinki i musimy sobie poczekać. I obejrzałem wszystkie odcinki.
Te kreskówki są Polskie i oryginalne, bardziej pasujące do polskiej rzeczywistości. A SP jakbyś nie wiedział nie wychodzi teraz bo robią nowe odcinki i musimy sobie poczekać. I obejrzałem wszystkie odcinki.
bomba rox jest pierwszą polską klasyką w stylu takich bajjj nie jakieś zj🤬e władcy much czy inne gówno