📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No tak.. widac ze sprinter z ciebie. Spuszczasz sie zanim zdazysz gacie sciagnac.
Konford napisał/a:
no to jest istna prowokacja w 1:02
a moze przepowiednia? wez synek, sprawdz czy kabel od prodiza utrzyma twoj ciezar ciala za szyje
Git Produkcja nie powinna się mieszać w politykę, ale ostatnia część wyborów jest... wyborna. Dla fanów gatunku to powinno być miłe 10 minut

Dalsze perypetie Kapitana Bomby. Po zdemaskowaniu fałszywego Admirała Lufy, nowym admirałem zostaje Domino Jachaś.

Śmieszne jak Władcy Much czy coś takiego - czyli wcale.
Pokarm dla bezmózgowców.
Pokarm dla bezmózgowców.

Niby tutaj sami, którzy lubią abstrakcyjny humor (jakim jest niewątpliwie Bomba).
Nami rządzi papież
Nami rządzi papież
ta niewątpliwie ambitna bajka miała trafić w założeniu autorów do plebsu i jak widać trafiła. Świat mnie zadziwia, teraz nawet takie gówno ludzie oglądają

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie