Była policja w UK, która zakazała mszy, to teraz policja w jeszcze bardziej lewicowej Kanadzie, która zostaje spacywikowana przez stanowczego kapłana.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
PabllosSantoDaSilva napisał/a:
Czy znasz osobiście choć jedną osobę i lokal ukaranych przez policję takim mandatem? Znam sporo osób także przeciwników „plandemii”, który nie stosują masek i jak dotąd dostali najwyżej... upomnienia.
Oni muszą mieć wroga. Nawet takiego wymyślonego. Tak jak podczas strajku kobiet na fejsbuku pisali o tysiącach kobiet pobitych przez policję i kiboli, ale jakoś żadnych dowodów nie przedstawili.
Silentlog napisał/a:
To że sądy anulują mandaty to nie znaczy że ludzie ich nie dostają... Nawet jeśli sąd stanie po twojej stronie to i tak tracisz czas, nerwy i pieniądze... Nie każdy ma tyle siły czasu i chęci by odwoływać się od mandatu na przykładowe 50 czy 100 zł, część woli zapłacić i mieć "spokój" w ten sposób tracimy powoli nasze prawa...
Nikt cię na takie rozprawy nawet wzywał nie będzie dostaniesz wyrok zaocznie i po sprawie, może przy tych z sanepidu byłoby więcej zachodu, ale wtedy domagałbym się zadośćuczynienia
A ja mam pytanie o jaki nakaz mu chodzi przecież kościół nie jest chyba jego ??? podatków nie płaci ?? jak to ma się no czynszu itd ??? bo nie jestem w temacie ??
Taki pedofil w sutannie cwany, bo to Kanada, w USA gdyby tak kozaczyl i darł mordę, to by dostał paralizatorem na ryj i gazem w oczy, a gdyby schował ręce za plecy, to 50 kul w korpus
Szkoda, ze to Kanada.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie