Bez nakazu wyp🤬alać z prywatnej posiadłości, a żeby udowodnić, że nie są złośliwi i działają w dobrej wierze, to niech pokażą najpierw jak wyp🤬alają ludzi z meczetu i synagogi.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Nazisci przy tym co sie dzieje teraz na swiecie teraz to pikuś.
rozumiem, nie podoba Ci się obecna sytuacja, ale porównywanie jej do czasów nazizmu to "lekka" przesada

Taka prawda. Prawo jest prawo i jest równe wobec wszystkich.
Bez nakazu wyp🤬alać z prywatnej posiadłości, a żeby udowodnić, że nie są złośliwi i działają w dobrej wierze, to niech pokażą najpierw jak wyp🤬alają ludzi z meczetu i synagogi.

Skoro mamy takie kwiatki, że w okresie wielkanocnym publikuje się obrazki z elementami różnych religii, ale z pominięciem chrześcijaństwa to mnie już nic nie zdziwi.
rozumiem, nie podoba Ci się obecna sytuacja, ale porównywanie jej do czasów nazizmu to "lekka" przesada
Przeciwnie. Biorąc pod uwagę motywy, którymi się kierują oraz absurd ignorowania prawa przez stróżów prawa, nazwanie ich gestapo to przesadny komplement, a nie przesadna obelga.
Abstrah🤬jąc: cieszy mnie to, że ludzie zaczynają ogarniać swoje prawa. Ucieszyłbym się bardziej, gdyby nabrało to lawinowego efektu. Nieważne że klecha, grunt że to działa. U nas też to raczkuje, póki sądy nie odwalają tej samej maniany co te krawężniki.
"Pastor" Artur Pawlowski
Co to?
Metodyści?
Adwentyści?
Zielonoświątkowcy?
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie
Taka prawda. Prawo jest prawo i jest równe wobec wszystkich.
amen
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę

Co to?
Metodyści?
Adwentyści?
Zielonoświątkowcy?
Grift na "instytucję charytatywną" rozgrywany w Kanadzie, ale na styl przyjęty z południa Stanów. Czyli działanie polityczne i zbieranie funduszy, pod płaszczykiem organizacji religijnej.
Swojego wyznania, pewnie nawet on nie zna.