ciekawe czy mu pomogli? czy zadzwonili po inna karetke? bo nie wiem czy to w polsce.

Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy wchodzą na jezdnie w kapturze i słuchawkach nie rozglądając się chociaż przez sekundę :|
@up są i tacy, ja nazywam taki typ "p🤬lone ksieżniczka nowobogacka" to taka osoba, która wchodzi w każdym miejscu na jezdnie i JA mam wiedzieć że ona idzie. Głowa w góre, durny wyraz twarzy i pretensje jak człowiek trąbnie lub krzyknie "GDZIE K🤬A IDZIESZ! TAM MASZ K🤬A PASY!" no ale co zrobić....
podpis użytkownika
My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't
Koleś sie wp🤬la na jazdnie zza cięzarówki nawet raz nie spojrzał. Co to k🤬a było? Chyba jakis nacpany bo nie uwierze ze na trzezwo taki wielki koles ma tak niedoj🤬y łeb.
Piękny, pusty dźwięk uderzenia czachą o karetkę
Jak ktoś wyżej napisał debile sami się wyeliminują ze społeczeństwa.

zacnie zacnie p🤬lnęła go ta eRka ;P (tak kiedyś mówiło sie na ambulance dzieciaki )
@oroboros
ten koleś spojrzał w prawo czy nic nie jedzie, nie słyszał zap🤬lającej na sygnale erki, nie domyślił się, że coś może jechać pod prąd
ten koleś spojrzał w prawo czy nic nie jedzie, nie słyszał zap🤬lającej na sygnale erki, nie domyślił się, że coś może jechać pod prąd

jestem ciekawy, czy karetka pojedzie tam gdzie miala jechać, czy tego zgarnie

Kierowca: co to było?
Sanitariusz: kot, jedziemy dalej.
DIE LIKE THE REST
Sanitariusz: kot, jedziemy dalej.
podpis użytkownika
MESS WITH THE BESTDIE LIKE THE REST

Wiecie co jest najlepsze? karetka może mieć go głęboko w dupie + nie dostanie za to żadnej wypłaty ubezpieczenia.