Kara
Konto usunięte
• 2013-04-10, 14:47
Dwóch złodziei przyłapanych na gorącym uczynku. Tak powinno być wszędzie, najpierw wp🤬l a dopiero potem na policję. Jedynie szkoda, że tak słabo zebrali
To jest dopiero mocno zintegrowane społeczeństwo. Słusznie działające prawo ludu, jak się należało to dostali wp🤬l i grzecznie stali, bo (tak mi się wydaje) wiedzieli, że tak ma być i c🤬j. U nas nazwaliby to bestialskim zachowaniem, ludzie działający na rzecz społeczeństwa do pierdla, a złodzieje (wielce poszkodowani) cieszyliby się wolnością. Witamy w EU.
Konto usunięte
2013-04-10, 16:08
a co k🤬a niby przemoc wobec innych ludzi jest prawicowa co ty p🤬lisz glabie powyzej p🤬lony smieciu twoja wolnosc powinna i musi sie konczyc na czubku czyjegos nosa
Konto usunięte
2013-04-10, 16:15
wsomie to nie dziwie sie na takie zj🤬e komentarze w kraju w ktorym w szkole uczy sie ze nazisci byli prawicowcami
skąd oni wyczasneli takiego fiata ???
podpis użytkownika
TO NIE BÓG STWORZYŁ CZŁOWIEKA, LECZ CZŁOWIEK STWORZYŁ BOGA
Konto usunięte
2013-04-10, 16:22
Ninja w kasku ile się przymierzał, ale ostatecznie zebrał moc i wymierzył low kicki sprawiedliwości.
Do tego jeszcze komentarz niczym na meczu.
Puciek1 napisał/a:
Zaraz odezwą się lewackie ścierwa i zaczną p🤬lić, że może ukradł bo musiał, bo ma chorą mamusię, szesnaścioro dzieci i kota z rakiem dupy. I że taka przemoc wobec drugiego człowieka jest bezsensowna.
Powiedziało prawackie ścierwo.
Konto usunięte
2013-04-10, 16:52
lol nawet nie czytam tekstu wystarczy ze widze na jakiej stronie jest umieszczony kazdy czlowiek ktory ma jakiekolwiek pojecie na tem temat wie ze nazisci maja wiecej wspolnego z lewakami socjalistami niz k🤬a z prawica
najlepsze jest to, ze wsiadaja do bagaznika
Konto usunięte
2013-04-10, 17:00
Wszyscy gadają, że dobrze im tak, a wy chcielibyście tak oberwać? Nie wydaje mi się...
Żartowałem, dobrze im tak sk🤬ysynom
Ale komentator kurde jak Janisz z Eurosportu nie wiem to jakiś takie wioskowe MMA czy coś.
Wracasz wk🤬iony z roboty, a tu złodziej do bicia

Ja p🤬le genialny patent!
podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Taaa, ci co lali wyglądali na typowe p🤬dy korzystające z okazji, bo są w większej grupie...
Złodziejom nalezał sie wp🤬l, ale i tak j🤬 takich kozaków z c🤬y... poszyło im sie że są jakimiś fajterami, bo nie ma kto im oddać