👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niesłusznie:
bezprawnie, bez powodu, bezpodstawnie, bezzasadnie, niesprawiedliwie
i bardzo k🤬a dobrze! nie chcialo sie przejsc kawaleczek to teraz niech maja sk🤬ysyny! przyjedzie pod supermarket inwalida z podnosnikiem w samochodzie i nie bedzie mogl znalezc wystarczajaco duzego miejsca zeby wyjsc z auta albo bedzie musial prosic kogos o pomoc w zaciagnieciu toreb do samochodu bo ma zaparkowany na samym koncu bo jakis frajer na cwaniaka sobie postawil pod samym wejsciem mimo ze nozki zdrowe. i to k🤬a oburzenie z ich strony. tfu k🤬a nie o taka zagramanice walczylem
"Zabrałeś mi miejsce parkingowe, weź także moje kalectwo"
I k🤬a bardzo słusznie.
I k🤬a bardzo słusznie.

jak mnie wkuriwają k🤬y na parkingu dla niepełnosprawnych i c🤬j mnie obchodz, że nie ma miejca parkingowego. To sie k🤬a czeka. Najbardziej uwielbiam gdy stoi jakiś merc lub najnowsza "be em ka"
A teraz k🤬iszcze powinno dostać 10 lat za niszczenie mienia... Trzeba być chyba tępym polaczkiem żeby to pochwalić.

Byt napisał/a:
niesłusznie:
Żaden z tych przysłówków nie pasuje do sytuacji przedstawionej na filmiku.

@Miles87 to ile powinni dostać za swoje bezmózgowie Ci którzy parkują na miejscach dla niepełnosprawnych według Ciebie? Złamanie karku z zerwaniem rdzenia kręgowego? Tak żeby sprawiedliwie było, będą wtedy mogli tam zaparkować legalnie

Zapraszamy do Polski... A Milesowi87 wystawiam piwo - wzmocnione metanolem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie