To właśnie tacy jak on rzucają podczas sylwestra butelkami w tłum gdy są naj🤬i.
Nicpoń p🤬lony.
Nicpoń p🤬lony.
dobra laska powinna takiego mega liścia zap🤬lić żeby facet wszedł we własną orbite
amerykańcy bandyci! chłop wylał lokalnego redsa więc brawa dla niego.

A żeby mu teraz ktoś p🤬lnął tą butelką w głowę to by się nauczył gdzie je wyrzucać.

@up: lubisz j🤬 butelkami o ziemię?
(Bo jak gdybym zobaczył że to robisz od razu bym ci przyk🤬ił w ten dresiarski zesrany ryj) K🤬a banda idiotów... idzie jeden z drugim p🤬lnie butlą o asfalt, ale już k🤬a nie zda sobie sprawy że jutro małe dziecko może się potknąć i polecieć prosto na twarz... p🤬leni idioci, jakbym miał taką możliwość to bym was k🤬a za jaja wieszał p🤬dy j🤬e! Sorry musiałem...
(Bo jak gdybym zobaczył że to robisz od razu bym ci przyk🤬ił w ten dresiarski zesrany ryj) K🤬a banda idiotów... idzie jeden z drugim p🤬lnie butlą o asfalt, ale już k🤬a nie zda sobie sprawy że jutro małe dziecko może się potknąć i polecieć prosto na twarz... p🤬leni idioci, jakbym miał taką możliwość to bym was k🤬a za jaja wieszał p🤬dy j🤬e! Sorry musiałem...
@up przeprosiny przyjęte

podpis użytkownika
Journey before Destination
@90... ciii. Nie słowa, ale czyny... Kilku już zbierało butelki po sobie. Kilku 4-5 kontra ja obudzony, wk🤬iony, z masywnym łomem w garści... Z gołymi piąchami bym nie wyszedł, bo mogę być otoczony i pozamiatane. Łomik daje radę.