Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KabanosxD 2012-08-21, 1:59
Co to jest za samochód ?! dziwną ta szybe ma ;d
Zgłoś
Gnoyek1990 2012-08-21, 2:05 25
I dobrze należało się... Jak jebnie go raz to się staruch nauczy chodzić raz na zawsze
Zgłoś
rangotis 2012-08-21, 4:01 2
@KabanosxD

To jest normalne ujęcie ( Czarna ramka to nie film ) koleś użył stabilizacji w programie przez co obraz jest prosto ale drgania są za to w tej ramce bo ucina obraz po bokach aby stał prosto , dlatego tak śmiesznie to wygląda.

Swoją drogą dobra karna bomba za c🤬jowe przechodzenie
Zgłoś
Bogo19 2012-08-21, 9:53
ci kierowcy łady to same wariaty
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-21, 9:58 1
Powinno być unormowane prawnie że jak ktoś ci głupio wylezie pod koła to możesz mu swobodnie dać po ryju
Zgłoś
Mleczarzmail 2012-08-21, 10:36 4
Oj należało sie, jeszcze dziadyga mu palcem groził Co on ma na bani? Podchodzi do niego młody sprawny rusek raczej bez pokojowych zamiarów, a on grozi mu palcem, chyba myślał, że jak jest stary to sie go ktoś posłucha, samym wiekiem niestety sie szacunku nie zdobywa i jak widać boleśnie sie o tym przekonal.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-21, 10:57
Ten obraz tak zap🤬la, że mój monitor go nie może dogonić!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-21, 10:59
chyba nie HD tylko H🤬jDe... ale i tak nieźle
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-21, 11:05
mało brakowało a dziadek już by nie wstał
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-08-21, 11:19 3
A ja bym dziadka nie uderzył. K🤬a teraz gimbusy zasrane zero szacunku dla starszych ludzi. Jeżeli nie umiesz utrzymać nerwów na wodzy to nie zasługujesz na prawko. (tak hejtujcie mnie)
Zgłoś
haras1991 2012-08-21, 11:21
Wole nagrywane kalkulatorem niż te j🤬e HajDe, przynajmniej buforuje się szybciej.
Zgłoś
Conscribo 2012-08-21, 11:27
Dudeczek napisał/a:

A ja bym dziadka nie uderzył. K🤬a teraz gimbusy zasrane zero szacunku dla starszych ludzi. Jeżeli nie umiesz utrzymać nerwów na wodzy to nie zasługujesz na prawko. (tak hejtujcie mnie)

Dziadki czasem przesadzają. Skręcasz w lewo, uciekasz ze skrzyżowania - czyli czasem trzeba mocno ruszyć. Potem mocno hamujesz za skrzyżowaniem, żeby ludzi na pasach puścić i zawsze k🤬a jakiś dziad zacznie machać paluchem albo pluć się, że jak to tak ostro hamujesz mu przed pasami, c🤬ju?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-21, 11:55 3
@up dobra, ale i tak nei powinien mu w ryj wyjebac. starosc nie radosc, w lbie sie troche przewraca niektorym dziadkom. ale jednak malo braklo a dziadzia by jebnal tylem glowy i sie nie obudzil juz
Zgłoś
Lumpy 2012-08-21, 12:21 1
Stare c🤬je snuja sie po tych ulicach jak smrod po gaciach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem