Kara za złe parkowanie
Siebie ukarał za c🤬jowe wyjeżdżanie?

Można wysnuć nieśmiałe przypuszczenie, że narwaniec jeździ służbowym samochodem...
I to może być właściwe wyjaśnienie tego... fenomenu.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Ukarał sam siebie debil zabuli grubo haha dałn!
Gosciu ma troche racji. Zastawiła go jakaś k🤬a i co on ma czekac az tamten łaskawie wroci? Szkoda tylko Tesli bo nieczemu nie zawiniła.
Trzeba być wybitną p🤬dą aby nie dać rady wyjechać z takiego miejsca w tej sytuacji. Busiarz by tam Sprinterem się wcisnął
A po c🤬j się tak wk🤬iać i robić sobie problemy jak ten na załączonym wideo. Już służę praktykowaną radą na przyszłość co w takiej sytuacji robisz. Czekasz spokojnie parę minut, lub godzinę no trudno, następnie wyciągasz z bagażnika pompkę i montujesz sobie na koło 🤣 w międzyczasie spuszczasz powietrze z czterech kółek debila, który zastawił cię na chwilkę. Ten ktoś w końcu musi wrócić i wtedy ty zajmujesz się pompowaniem swojego koła, palisz totalnego głupa, że nie masz zielonego pojęcia co tu się stało i w razie konfrontacji mówisz, że od godziny tu stoisz i pompujesz sobie oponki, bo jakiś ktoś chuligan śmieszek spuścił ci powietrze. To działa!
Czytam trzeci raz i nie kumam co takie zachowanie miałoby mieć na celu?
(...)To działa!
W obecnych czasach, a zwłaszcza u chińczyków, gdzie wszędzie monitoring, to taki średni pomysł.
W obecnych czasach, a zwłaszcza u chińczyków, gdzie wszędzie monitoring, to taki średni pomysł.
Masz rację. Pisząc ten komentarz bardziej myślałem po polsku u nas gdzieś na osiedlach lub w mieście. No tak, ale teraz wszędzie monitoring, rozumiem
[ Dodano 2025-04-01, 13:10 ]
Czytam trzeci raz i nie kumam co takie zachowanie miałoby mieć na celu?
No to przeczytaj czwarty raz i piąty, być może zrozumiesz. Zachowanie to ma na celu dać komuś lekcję. Nauczkę . Skoro zmusza cie ktoś, że masz stać zablokowany np; pół godziny, godzinę czy pół dnia czekając, aż łaskawie ktoś wróci i pozwoli ci odjechać. I co będziesz się chwilkę kłócił z tym kimś, że cię zablokował i stałeś jak p🤬da. Ten ktoś miał już cię głęboko w dupie blokując cię świadomie, wrócił, wysłuchał twojego płaczu i pokazując ci środkowy paluszek pojedzie sobie, ty zaś dostaniesz ze swoją frustracją, hah! A tu pacz pan! Stoisz na flakach i nigdzie k🤬a nie pojedziesz. Miałeś czas stać i czekać więc popatrz sobie teraz jak ktoś opony sobie pompuje. Rozumiem,. że ludzie są różni, ale dla mnie kupa satysfakcji, poszedłbym sobie po wiadro popcornu i patrząc spokojnie zajadał.
Szkoda by mi było czasy, raz czekasz aż koleś wróci, dwa, wydłużasz czas czekania bo on nie może odjechać.
Wolałbym już poczekać a potem mu zaj🤬 za złe parkowanie - satysfakcja gwarantowana
No to przeczytaj czwarty raz i piąty, być może zrozumiesz. Zachowanie to ma na celu dać komuś lekcję. Nauczkę . Skoro zmusza cie ktoś, że masz stać zablokowany np; pół godziny, godzinę czy pół dnia czekając, aż łaskawie ktoś wróci i pozwoli ci odjechać. I co będziesz się chwilkę kłócił z tym kimś, że cię zablokował i stałeś jak p🤬da. Ten ktoś miał już cię głęboko w dupie blokując cię świadomie, wrócił, wysłuchał twojego płaczu i pokazując ci środkowy paluszek pojedzie sobie, ty zaś dostaniesz ze swoją frustracją, hah! A tu pacz pan! Stoisz na flakach i nigdzie k🤬a nie pojedziesz. Miałeś czas stać i czekać więc popatrz sobie teraz jak ktoś opony sobie pompuje. Rozumiem,. że ludzie są różni, ale dla mnie kupa satysfakcji, poszedłbym sobie po wiadro popcornu i patrząc spokojnie zajadał.
Szkoda by mi było czasy, raz czekasz aż koleś wróci, dwa, wydłużasz czas czekania bo on nie może odjechać.
Wolałbym już poczekać a potem mu zaj🤬 za złe parkowanie - satysfakcja gwarantowana
Ja rozumiem. W młodym człowieku krew się gotuje i w mordę dać może. Lata temu pewnie i ja bym tak pomyślał, gorzej dla nas gdyby przyszedł ktoś większy i silniejszy, albo w kilku, wówczas możliwości dania w mordę marne. A stojąc obok swojego auta i paląc totalnego głupa, że sobie koło pompujesz, bo ktoś spuścił ci powietrze takie bardziej wiarygodne. No nic, na dziś koniec moich fantazji. Pozdrawiam 🍻