📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:44

zazwyczaj sie nie jaram bronia palna, ale przy tym mozna wypic cala krate
i popatrzec jak sie wszystko telepie w slowmo
dziw ze sie nie rozlatuje

i popatrzec jak sie wszystko telepie w slowmo

@up
Tu nie chodzi o jakąś "podniete" tylko o pokazanie w jaki sposób działają bebechy AK-74. I tak, każdy mniej więcej ogarnięty facet wie, że zdecydowana większość karabinków wykorzystywanych i modernizowanych w europie środkowo-wschodniej wzorowane jest na AK, bo ten mechanizm jest prosty i niezawodny. Składałem/rozkładałem AKMS (w moim wypadku) wielokrotnie, i w życiu nie zamieniłbym się np. na M4
Tu nie chodzi o jakąś "podniete" tylko o pokazanie w jaki sposób działają bebechy AK-74. I tak, każdy mniej więcej ogarnięty facet wie, że zdecydowana większość karabinków wykorzystywanych i modernizowanych w europie środkowo-wschodniej wzorowane jest na AK, bo ten mechanizm jest prosty i niezawodny. Składałem/rozkładałem AKMS (w moim wypadku) wielokrotnie, i w życiu nie zamieniłbym się np. na M4

crankshaft napisał/a:
AKM działał tak samo. Beryl czy Tantal dokładnie tak samo. Wszystko to i tak wzorowane na AK.
Żeby było ładnie to należy tez na czym wspomniany AK był wzorowany....

Krak, no na czym?
Jak znowu przeczytam, że na StG44 to chyba się posmarkam ze śmiechu.
Jak znowu przeczytam, że na StG44 to chyba się posmarkam ze śmiechu.
Pocisk po wystrzeleniu może tak sobie koziołkować niewinnie jak w 28 sec?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie