J🤬y butloszczoch zapuścił nawigację, tempomat i oglądając film na laptopie myślał, że jedzie na autopilocie.
A ja wiem w którym aucie trup!
Sk🤬ysyn p🤬lony miał 3 dni na zahamowanie, totalne zero reakcji...
Sk🤬ysyn p🤬lony miał 3 dni na zahamowanie, totalne zero reakcji...
Nie bez powodu są ograniczenia prędkości w tunelach. Ale co ja tam wiem.
Ta k🤬a nie hamowała w ogóle aż do końca. Zero reakcji. Auto puste, albo łeb pusty. Na gilotynę z nim.
A może dostał zawału ? albo udaru albo c🤬j go strzelił ? Powodów braku hamowania może być bardzo wiele.
I taki c🤬j cię zabije sk🤬iel przeklęty j🤬y, bo c🤬j wiec co w tej szoferce odp🤬lał.
Ponoć zapatrzył się na orzemowienie naczelnika Kaczyńskiego jak mówił że Tusk to zdrajca. No oczywiście wiele to mowi o jego IQ i można było się spodziewać że odwali takie coś na drodze.
Jak jest ta scena, że jedzie, jedzie i cały czas jadą w równym tempie, spróbujcie sobie w odpowiednim momencie zasymulować i popatrzeć na chwilę za ekran, jakbyście chceieli coś zobaczyć w telefonie i gdy znów podnosicie wzrok już jest za późno
Fajne uczucie (gdy nie jest na żywo)

Fajne uczucie (gdy nie jest na żywo)
Ale zwróćcie uwagę, że ani jeden kierowca nie włączył świateł awaryjnych. K🤬a, co za barany. Dobrze, że awaryjne same się włączyły po p🤬lnięciu, bo inaczej dalej by trzymali nogi na hamulcach.