👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@WaterJetPenis
faktycznie, to ze nie mozna uderzać w twarz gołą pieścią jest calkiem idiotyczne.
faktycznie, to ze nie mozna uderzać w twarz gołą pieścią jest calkiem idiotyczne.
każdy tak powie jak nie zna historii stylu
Zabroniono uderzania pięścią w twarz ponieważ za dużo ludzi łapało kontuzje itp.. zdażały się nawet przypadki śmiertetlne, ale o tym się nie mówi. Za czasów Mas Oyama mogłeś praktycznie wszystko zrobić przeciwnikowi
po za tym wszędzie się biją z rękawicami a jak widać tutaj nie.
filmik spoko

po za tym wszędzie się biją z rękawicami a jak widać tutaj nie.
filmik spoko

Czy tylko mi się rzuciło w oczy, że w ujęciu około 1:06 - 1:10 gość atakuje równo z muzyką?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie