Uwaga uwaga, zrobili film o polskich i bułgarskich najemnikach, którzy najechali obce państwo, aby wprowadzić "demokrację" i przy okazji znaleźć broń masowego rażenia. Jak wiadomo broni nie znaleźli, a "demokrację" wprowadzają od 10 lat... W Karbali setki powstańców, broniąc swej ziemi walczyło w bitwie z polskimi i bułgarskimi żołdakami.
Co w tym sadystycznego?
To jak reklamują ten film. "Film o największej bitwie z udziałem polskich żołnierzy od czasów II Wojny Światowej"
Premiera 11 września
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-07-01, 20:11
Nie Osamę tylko Saddama.
Mieszanie się w sprawy bliskiego wschodu było największym błędem zachodu jaki popełniono od czasów II Wojny Światowej... Z początkiem wyznaczonym na kreację sztucznego tworu jakim jest państwo Izrael.
konto usunięte
2015-07-01, 22:22
Zaraz zaraz... jeśli jesteśmy w NATO i w innych ONZ to mamy obowiązek brać udział w danych operacjach. To działanie w interesie państwa.
konto usunięte
2015-07-01, 23:37
@Anty_Blant
Jestem niski, lekko grubaśny, potrzebuję okularów żeby cokolwiek przeczytać, jestem chory na serce i nadal może mi się odnowić astma. Wiedzieli o tym wszystkim pomimo tego dostałem A. Jak się z tym czujesz ?
@remi1982 A ja jestem zwolennikiem, bo jak przyjdzie znowu ruski czy niemiec się wpieprzyć do Polski to wolę by bronił mnie ktoś z doświadczeniem, a nie p🤬deczka która strzelała tylko na strzelnicy, a pod ostrzałem się rozsypie psychicznie. Gdyby same ćwiczenia robiły z ciebie żołnierza to połowa graczy ASG mogłaby nazywać się żołnierzami.
konto usunięte
2015-07-02, 15:15
Cytat:
Nie jestem zwolennikiem wysyłania Polskich Żołnierzy na misje zagraniczne. Ale mam jedno "ale". Za tych"polskich żołdaków i najemników" dałbym Ci w pysk.
Nie tylko żołdacy i najemnicy. Powiem więcej - kundelki na amerykańskiej smyczy i zwykli mordercy cywili. Amerykanie już się nauczyli, że czarną robotę najlepiej wykonuje się rękami żołdactwa z gównopaństewek, których władze będą z wdzięczności lizać amerykańskich panów po jajach za sam zaszczyt wzięcia udziału w "koalicji antyterrorystycznej".
No kufa za chłopaków..Pierwsza zmiana 2002
............
Pozdro od 18 B DS 6 B DS 1999
konto usunięte
2015-07-02, 17:53
ale gówno... znowu nasze podatk idą na kolejne kinematograficzne ciulstwo

...
konto usunięte
2015-07-02, 19:09
Takie "black hawk down" kręcone przez polaków, tylko im budżetu na śmigłowce nie starczyło
konto usunięte
2015-07-02, 20:03