Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Karetką na sygnale
Hampelek • 2013-11-29, 19:11
Ciekawy odcinek prezentujący przejazd karetki z Ostrowa na miejsce wybuchu w Jankowie Przygodzkim.

Zgłoś
k................8 2013-11-29, 20:32 15
Piwo dla kierowcy autobusu. Ale po pracy
Zgłoś
m................t 2013-11-29, 20:44
Wow, niezłe ognicho na końcu
Zgłoś
zaqaz 2013-11-29, 21:40 17
Hmm, strażak zapierdziela, ratownik biegiem, a policja spacerkiem, przypadek, czy opinie nie biora się z nikąd?
Zgłoś
Colicab 2013-11-29, 23:45 61
zaqaz napisał/a:

Hmm, strażak zapierdziela, ratownik biegiem, a policja spacerkiem, przypadek, czy opinie nie biora się z nikąd?

A co mieli robić Twoim zdaniem? Opinia z pięciu sekund pracy. Hejtujesz jak p🤬lony gimbus, a na moje pytanie nawet nie znajdziesz odpowiedzi.

Zgłoś
zaqaz 2013-11-30, 1:12 4
Jestem czarnym, czasami dorabiam jako czerwony, a z niebieskimi zawsze są jaja jesli chodzi o kooperację, więc nie bazuje na 5 sekundach, a raczej na 5ciu latach, ale każdy ma i własną dupę i własne zdanie. Chyba, że się mylę...
Zgłoś
M................e 2013-11-30, 10:07
Wolno jadą tą karetką . 1:25 ja bym już zapierdzielał po tej wysepce z lewej strony
Zgłoś
Kniejas 2013-11-30, 10:13 2
Mogłyby się w necie częściej pojawiać takie nagrania - dla zobrazowania ludziom, że kierowca karetki nie ma +50 do pancerza i +50 do skradania się, tylko mija zasieki buractwa, tępoty, chamstwa i inne gimbazjonalia. Ten filmik perfect i daje nadzieję, że nie wszędzie jest tak źle jak wszędzie indziej.
PS. Może to element ratowania PR Ostrowa

podpis użytkownika

Drzewa były przed wami, drzewa będą po was. Wyrośliście na nich, one wyrosną na was.
Zgłoś
kickyourheadoff 2013-11-30, 10:46
Pracowałem kilka lat w Pogotowiu Ratunkowym i powiem wam, że ten film pokazuje ułamek z niespodzianek jakie szykują kierowcy pojazdom uprzywilejowanym.
Zgłoś
remi1982 2013-11-30, 11:17 1
zaqaz napisał/a:

Jestem czarnym, czasami dorabiam jako czerwony, a z niebieskimi zawsze są jaja jesli chodzi o kooperację, więc nie bazuje na 5 sekundach, a raczej na 5ciu latach, ale każdy ma i własną dupę i własne zdanie. Chyba, że się mylę...

Łooo k🤬a, ale masz fajnie. Z tego wynika, że jesteś księdzem który dorabia jako strażak. W sumie jakbyś pojechał na akcję w sutannie, to byłbyś niczym BATMAN.

podpis użytkownika

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
avox 2013-11-30, 11:49 5
up
Źle Ci wychodzi próba bycia śmiesznym. Od kiedy strażacy mają czerwone mundury? o_O może Ci się z wozem strażackim pomyliło...
Zgłoś
bania88 2013-11-30, 11:57
O k🤬a jakie tam plomienie siarczyste. Moze ktos przyblizyc co tam sie stalo? Bo chyba nie w temacie
Zgłoś
pierogi3 2013-11-30, 12:01
@bania88
wiadomosci.onet.pl/poznan/wybuch-gazu-w-jankowie-przygodzkim/28tsn
Mówili o tym przez kilka dni w wiadomościach...
Zgłoś
KoniecZartow 2013-11-30, 12:14
Colicab napisał/a:

A co mieli robić Twoim zdaniem? Opinia z pięciu sekund pracy. Hejtujesz jak p🤬lony gimbus, a na moje pytanie nawet nie znajdziesz odpowiedzi.

Ja chętnie Ci odpowiem, powinni łapać bandytów, a nie sobie na spacerek wychodzić.

Colicab napisał/a:

A co mieli robić Twoim zdaniem?

Zatem według Ciebie normą jest to, że do takich zdarzeń wysyłani są policjanci w ilościach sztuk 3+ mimo, iż jeden styknie? To marnowanie czasu i pieniędzy, 1...k🤬a 1 powinien jechać, wybadać teren i tyle, chyba, że są naprawdę poj🤬i, ciekawe czy jak chodzą się wysrać to też w zespołach?
Zgłoś
s................3 2013-11-30, 12:29
Borixon za lektora robi?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie