Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:17
Karetką po Bydgoszczy
szymek61 • 2013-02-16, 18:17

W związku ze stresującą robotą, panowie sobie urozmaicają drogę muzyką i komentarzami na temat złego zachowania kierowców na drodze.

2:18 muzyka

od 3:00 komentarze

Niby nic niezwykłego ale chciałem promować swoje ukochane miasto
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
teken 2013-02-16, 21:31 6
Paluch zawsze na propsie.
Zgłoś
aro06 2013-02-16, 21:34 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-16, 21:35 4
1 to nie pogotowie tylko karetka przewozowa
2 to nie ratownicy medyczni tylko sanitariusze w prywatnej firmie przewozow sanitarnych
3 nie jada do wypadku na pewno
4 zjezdzajcie z drogi jak jedzie karetka na sygnale bo na 10 burakow co jada na sygnale zeby zawiesc babcie do przychodni moze trafic sie jedna ktora jedzie dajmy na to z dzieckiem po reanimacji
Zgłoś
przemas6662 2013-02-16, 21:42 7
Prawda jest taka, że ratownik czy tez strazak musi swoją prace odreagować, gdyż płacz nie płacz jest ona mega stresująca i dla zwykłego odbiorcy to może być szokiem, fakt mogli tego nie nagrywać, ale kto jeździ na akcje to wie, ze takie sytuacje są na porządku dziennym. My tez (strazacy) często podczas powrotu np ze śmiertelnego wypadku żartujemy sobie z tej sytuacji, żeby tylko odreagować stres, taki czarny humor typu " podobno jego głowe przewieźli do szpitala X a reszte do szpitala Y - wyjdzie z tego"
Zgłoś
Krupnykowsky 2013-02-16, 21:57 1
Panowie już dawno nie pracują. Jeździli dla Delfina w Bydgoszczy, wylecieli z roboty głównie za buractwo.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-16, 22:06
Kryzelek napisał/a:

Co mnie obchodzi to, co oni robią podczas jazdy do potrzebującego? Ważne, żeby dojechali szybko i pomogli.

Wy normalni do cholery jesteście? Wchodzicie pod filmik tylko po to, żeby napisać że to co w nim jest zupełnie was nie interesuje
Zgłoś
residentevil 2013-02-16, 22:21 1
piwo za muzę
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-16, 22:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-16, 22:36 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-16, 22:44
kozikozakozuno napisał/a:

1 to nie pogotowie tylko karetka przewozowa
2 to nie ratownicy medyczni tylko sanitariusze w prywatnej firmie przewozow sanitarnych
3 nie jada do wypadku na pewno
4 zjezdzajcie z drogi jak jedzie karetka na sygnale bo na 10 burakow co jada na sygnale zeby zawiesc babcie do przychodni moze trafic sie jedna ktora jedzie dajmy na to z dzieckiem po reanimacji

1. No, na karetkę przeciętny człowiek nie będzie mówił "eska", "erka" tylko po prostu karetka, pogotowie, więc argument dość dziwny.
2.Sanitariusze? Wiesz w ogóle kiedy ten zawód przestał istnieć? Ja mam 18 lat, a już pewnie go nie było, gdy się urodziłem. Rat. med. wg prawa to osoba po studiach lub studium. Nadal twierdzisz, że to nie ratownicy medyczni?
3. Skąd wiesz?
4. Naprawdę sądzisz, że karetki jeżdżą tylko na gwizdkach? Jeśli już jadą na światłach, to wątpię, aby była to błahostką, choć przyznam, że to nie reguła. Faktycznie, głupie jest ich zachowanie, ale praca ratownika medycznego nie jest "normalna".
Zgłoś
~PowerBoBass 2013-02-16, 23:15 1
Zgłoś
jendrke 2013-02-16, 23:15
nadal potrzeba wszystkie kategorie prawa jazdy, żeby tym jeździć? tak zwaną "jedynkę", o ile się nie mylę?
Zgłoś
Jedras992 2013-02-16, 23:33
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-16, 23:37
@jendrke, nie, wystarczy kat. B i odpowiednie przeszkolenie na kierowce karetki.
Zgłoś
pilinskim 2013-02-16, 23:38
Qboos napisał/a:

Jedzie ratować życie - szacunek. Ale wyzywanie innych kierowców od debili i idiotów jest, delikatnie mówiąc, burackie. Nie zrozumcie mnie źle, po prostu nie widziałem nigdy filmiku, w którym policjanci lub strażacy w ten sposób komentują innych uczestników drogi jadąc na wezwanie.

Bo nikt nie jest na tyle durny, żeby taki filmik rozpowszechniać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem