W związku ze stresującą robotą, panowie sobie urozmaicają drogę muzyką i komentarzami na temat złego zachowania kierowców na drodze.
2:18 muzyka
od 3:00 komentarze
Niby nic niezwykłego ale chciałem promować swoje ukochane miasto
tyle czekalem ! gdzie k🤬a ten wypadek ?
Jeśli ktoś wierzy w świętość strażaków w tej kwestii to proponuję odkurzyć yT i sprawdzić programy "JRG w akcji" oraz "28 sekund". Dziwne, że dało się zrobić z przejazdów jakikolwiek materiał bo na miejscu kierowców 90% z krytykujących zesrałaby się w gacie i nie odmawiała nic poza litanią "kurew".
podpis użytkownika
GreenBox napisał/a:
5 tematów, wszystkie w sucharach. j🤬y wodzirej sadistica, co umie z pyskiem lecieć do każdego, a sam c🤬ja robi.[...]
Konto usunięte
2013-02-17, 0:02
Jak on dostał tą robote? albo jakis idiota go zatrudnił...albo dobry z niego aktor na rozmowach kwalifikacyjnych.. "bendem dobrym i kóltullalnym kierowcom Panie pracodawcooo"
potem taki wsiada w mini i jest po kierowcy, prawku i oby nie po innych uczestnikach ruchu dorgowego if u know what i mean
Konto usunięte
2013-02-17, 0:22
To jest ta tajemnica lekarska?
Qboos napisał/a:
Jedzie ratować życie - szacunek. Ale wyzywanie innych kierowców od debili i idiotów jest, delikatnie mówiąc, burackie. Nie zrozumcie mnie źle, po prostu nie widziałem nigdy filmiku, w którym policjanci lub strażacy w ten sposób komentują innych uczestników drogi jadąc na wezwanie.
Kod:
http://www.sadistic.pl/straz-pozarna-w-rosji-na-drodze-vs-rosjanie-vt125837,15.htm
no to patrz
widać od razu że Bydgoszcz bo w toruniu na koniach jeżdżą z krzyżem
Konto usunięte
2013-02-17, 2:41
o! Bydgoszcz.. i Paluch!
Piwko
Konto usunięte
2013-02-17, 6:24
Idę do studium medycznego, żeby sobie polatać erką 130 po mieście... No i ratować ludzi oczywiście.
Tu to chociaż zap🤬lał tą karetką a nie jak w Łodzi powoli po skórę ....
podpis użytkownika
Żebyś Kur...wo zmierzła !!!
"Jedzie ratować życie - szacunek. Ale wyzywanie innych kierowców od debili i idiotów jest, delikatnie mówiąc, burackie. Nie zrozumcie mnie źle, po prostu nie widziałem nigdy filmiku, w którym policjanci lub strażacy w ten sposób komentują innych uczestników drogi jadąc na wezwanie."
To mało widziałeś.
powodzenia w szukaniu nowej pracy (szef)
kiero to skończony debil, piwa nie ma bo promowanie :takiej" p🤬dowskiej bydgoszczy nie wchodzi w grę, nic dziwnego, że Toruń sie z was śmieje
Konto usunięte
2013-02-17, 20:44
przeraża mnie ze tacy debile 'k🤬a k🤬a k🤬a, o prawie sie jebli, k🤬a' maja tak odpowiedzialna prace, po wyslawianiu sie mozna mu wystawic opinie dresa osiedlowego z zanikiem intelektu;/
161ZT650 napisał/a:
Weźcie to usuńcie, zaraz jakaś menda da to do TV i chłopaki stracą robote...
wykrakałeś
Już w faktach na tvn był ten filmik a gościu juz pracy szuka.