podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
"Karetka pogotowia potrzebuje pomocy..." to ewentualny pacjent się już nie liczy?
Czekam na tekst, że Twoja piwnica potrzebuje psychologa.
Kriski napisał/a:
moja piwnica potrzebuje psychologa...

Pierwsza w Polsce karetka kontenerowa kupiona i ptzekazana Łódzkim łowcom skór.
Ambulans kontenerowy typu „N” różni się od klasycznej karetki wieloma aspektami: przede wszystkim zapewnia większe bezpieczeństwo nie tylko pacjentom, ale także ratownikom i ma ponad 100-krotnie lepszą izolację termiczną. Co ważne, budowa karetki pozwala na dostęp do przewożonego pacjenta z trzech stron, co jest nieosiągalne w klasycznych pojazdach. Przestronne wnętrze przekłada się na szybkość i komfort pracy załogi. Dodatkowo, atutem kontenerowego ambulansu jest też trwałość zabudowy – nawet do 15 lat – i możliwość zamontowania „paki” na innym podwoziu w ciągu 48 godzin.
I will wear you like a condom.
Ambulans kontenerowy typu „N” różni się od klasycznej karetki wieloma aspektami: przede wszystkim zapewnia większe bezpieczeństwo nie tylko pacjentom, ale także ratownikom i ma ponad 100-krotnie lepszą izolację termiczną. Co ważne, budowa karetki pozwala na dostęp do przewożonego pacjenta z trzech stron, co jest nieosiągalne w klasycznych pojazdach. Przestronne wnętrze przekłada się na szybkość i komfort pracy załogi. Dodatkowo, atutem kontenerowego ambulansu jest też trwałość zabudowy – nawet do 15 lat – i możliwość zamontowania „paki” na innym podwoziu w ciągu 48 godzin.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.I will wear you like a condom.
Co to za nuta?
Tylko nie piszcie, że Darude "Sandstorm", bo to już się stało nudne.
Tylko nie piszcie, że Darude "Sandstorm", bo to już się stało nudne.

35i napisał/a:
Co to za nuta?
Nie wiem, ale jak słyszę takie zj🤬e dźwięki, wstawione przez zj🤬ego sadola, to mam ochotę stąd wyjść…. I wychodzę.
RobsoN napisał/a:
mam ochotę stąd wyjść…. I wychodzę.
robisz dokładnie to czego oczekuję od antyhalmanowców...