Sherman -> przykro mi naprawdę, że tak szybko zakończyłeś edukację. Jednak jakoś nie widzę się w roli hejtera. Piszę po prostu jak jest i tyle, widać Tobie to przeszkadza bo żadnym ze swoich postów nie użyłem aż tylu słów powszechnie uznawanych za wulgarne.
kasztan -> za co chcesz stawiać szpitale? W tym kraju nie ma nawet pieniędzy żeby je utrzymać a Ty chcesz ich więcej?? Jeśli zaś o kościoły chodzi to stawiają je wierni nie Ty i chyba jesteś ostatnią osobą, która powinna im mówić na co mają przeznaczać swoje pieniądze bo sam chyba nie lubisz jak ktoś leci z nosem w Twój portfel prawda? Jeśli zaś chodzi o media Rydzyka choć nie lubię dziada to po prawda jest taka, że jak się nie pdoba to się nie ogląda... czy może ktoś Cie zmusza?? Każda tv powinna mieć te same prawa co inne o ile nie przekraczają pewnego standardu dobrego smaku. Nie porównuj też TVN do choćby wszystkich mediów Rydzyka bo mają one o tysiąc razy gorszy zasięg i nie piorą tak mózgów. Co do Macierewicza.. no chłopaczyna parę razy się wywalił w swoich wypowiedziach, ale takie mam pytanie do Ciebie jeśli te twierdzenia Macierewicza w sprawie katastrofy smoleńskiej są błędne to czemu do tej pory żaden przedstawiciel PO czy komisji Millera po prostu ich rzeczowo nie obalił, szczególnie, że nie są wyssane z palca i nie dotyczą udziału kosmitów tylko są dobrze uargumentowane? Jedyne co robią to nasyłają to pyszczydło Niesiołowskiego który potrafi tylko obrażać i pluć. Naprawdę więcej obiektywnego patrzenia na świat.
P.s
PiS nie robi z nikogo na siłę świętego walczą o godne rozwiązanie tej najważniejszej w historii kraju katastrofy i upamiętnienie ofiar. Nie robią też z nikogo na siłę katolika. Nie ich wina, że ok. 90% obywateli za takowych się podaje. Wolny kraj..
konto usunięte
2012-01-26, 22:12
brawo!! ten filmik sprawił że wyszłam z kuchni i zarejestrowałam sie po to aby dać piwo
PS do wiadomości szowinistycznych świń - już wracam do kuchni
konto usunięte
2012-01-26, 23:50
JA Yebe!!!!!!!
TEN PORTAL SCHODZI NA PSY, sami fanatycy polityczni, każdy ma tyle do powiedzenia o otaczającej go rzeczywistości, że szkoda tylko że nie wrzuca zdjęć i filmów z ich życia, sam hard by był.
Do falsusa Pana, wylewajcie swoje frustracje na innych forach a sadistic.pl zostawcie w spokoju!
konto usunięte
2012-01-26, 23:52
wiczeciezokna, pewnie modzi Ci posta usuną.