Konto usunięte
2012-01-26, 10:14
poprawiłeś mi humor z rana
Teraz każdy powinien mieć ''dwa granaty w świątecznym ubraniu'' i wyj🤬 sejm... By żyło nam się lepiej
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
na drugi raz głośniej k🤬a muzyczke dajcie!
Konto usunięte
2012-01-26, 11:14
Już rzygam jak widzę PO, Tusk, ACTA. Najwięcej mają do powiedzenia szczyle, którzy o życiu wiedzą tyle, ile im powiedzą koledzy i użytkownicy internetu :/ Biorą pieniądze od mamusi, op🤬lają się ile wlezie, nie uczą się stając się ćwierć mózgami. I taki szczyl jeden z drugim idzie i robi pikiety o zmianie rządu czy przeciw ACTA. Kolejny dobry powód, żeby coś rozp🤬olić i nastraszyć zwykłych ludzi na ulicy. Do pierdla z c🤬jkami a nie się szczypać. I kilka pał na pamiątke przez plecy.
Po, PiS, SLD, Palikot to jest ten sam gnój póki co, więc nie wiem na co chcielibyście to co jest teraz zamienić.
C🤬j w dupie i na imię temu, kto tu zacznie kolejną rozkminę "PO czy PiS"!!
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Konto usunięte
2012-01-26, 12:17
Jest może wersja bez muzyki z bh ? Bo psuje cały efekt...
Hah rozj🤬eś Mnie tym filmikiem
Cała moja rodzinna dynastia właśnie przewraca się w grobie ze śmiechu
piwko musi być !
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Konto usunięte
2012-01-26, 12:23
Wybraliście gówno i żryjcie je równo tumany.
Tylko PiS
Konto usunięte
2012-01-26, 12:52
Bambi. napisał/a:
Po, PiS, SLD, Palikot to jest ten sam gnój póki co, więc nie wiem na co chcielibyście to co jest teraz zamienić.
Tu się zgodzę cała polityka w Polsce jest c🤬ja warta. Stanowią ją ludzie, którzy myślą tylko o tym jak się dorwać do koryta i zasadniczo plan wszystkich partii jest identyczny czyli nachapać się i zadłużyć Polskę jeszcze bardziej. Ale trzeba być niedorozwiniętym żeby głosować na PIS w którym są ludzie tacy jak Macierewicz, Sobecka czy Kaczyński. Ja p🤬lę mieszkam w warszawie na środku ursynowa w promieniu 2 kilometrów jest 6 kościołów a nie ma żadnego szpitala a idioci z PISu chcą wybudować jeszcze jeden. I cała sprawa z ACTA, gdyby jareczek był premierem to ACTA była by wybawieniem przy zaostrzeniach które by wprowadził nie zapominajcie że Kaczyński nie lubi internautów a ten teatrzyk co teraz PIS odp🤬la, że niby kochają internautów to to samo co z tymi panienkami z wyborów. Ktoś je w ogóle widział po wyborach?
Dlatego trza zabrać świniom koryto
Najlepiej p🤬lić o moherowych beretach POj🤬e sprzedawczyki? A teraz c🤬j wielki do powiedzenia prawda? I dobrze k🤬y, jeszcze się przebudzicie pewnego dnia z ręką w nocniku i będziecie lizać dupy wszystkim, których mieliście za nic!
Filmik cool, tylko podkład muzyczny zagłusza treść
Suddenly Psychotic
Teraz każdy powinien mieć ''dwa granaty w świątecznym ubraniu'' i wyj🤬 sejm... By żyło nam się lepiej
I jeszcze karabin tylko żeby mu zamek nie wylatał.
Konto usunięte
2012-01-26, 13:30
a najgorsze jest to w tym filmiku, że jest prawdziwy...