👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
biały dał do zrozumienia że czarny to czarny a nie żadna gwiazda...
mały udowodnił ze się do niczego nie nadaje to dali mu do zrozumienia ze wraca na plantacje bawełny

A pięknie by mógł mu (dzieciak dużemu) piąchą w jaja zdzielić, byłby lepszy ubaw.
silwerbalk napisał/a:
Zajebisty pokaz białego pana i jego murzyńskiego sługi...... murzyn murzynowi k***ą a o rasizm też nie można go poskarżyć bo w końcu to czarny kopną piłkę
popatrz kto kopnął jeszcze raz
powinno to leciec jako gif na banerze sadola , piekne pokazanie miejsca
ProVVe napisał/a:
popatrz kto kopnął jeszcze raz
O przepraszam i poprawiam biały kopną piłkę.... Miałem chwilowy zaćmienie a nie powtarzałem filmiku....

No tak, niby to ma byc jakas zyciowa lekcja dla mlodego, ale nie do konca wyłapuje co ten gosc mowi na samym koncu, pomoze ktos?

Mehooow napisał/a:
No tak, niby to ma byc jakas zyciowa lekcja dla mlodego, ale nie do konca wyłapuje co ten gosc mowi na samym koncu, pomoze ktos?
mówi że to okrutna życiowa prawda-nie wykonasz dobrze pracy nie dostaniesz zapłaty
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie