Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:38
hardowski 2024-07-02, 21:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nikt1982 2024-07-02, 21:12 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2024-07-02, 21:12 8
Zgłoś
darek1234 2024-07-02, 21:13 1
nikt1982 napisał/a:

Ojej, upadlińskie szczury, tudzież pożyteczni idioci znowu moralizują Dwóch z datą założenia konta 2022 (zaznaczmy to wyraźnie, po lutym 2022), trzeci 2023, ergo ta pierwsza wersja wydaje mi się bardziej prawdopodobna. I ten koronny argument, to jest bezmyślne zwyzywanie kogoś od onuc tylko dlatego, że nie znosi upadlińskiego chamstwa i panoszenia się w swoim własnym kraju

Cóż, debilkiem zostajesz do spółki z tym przygłupem, który napisał debilny komentarz, a którego nawet nie czytałeś. Przeczytaj przynajmniej jakiś artykuł w gazecie, boś Polak jak z koziej dupy trąba
Zgłoś
zipi 2024-07-02, 21:18 8
OnucaSsie napisał/a:

Wszyscy onuco zasrana znajomi którzy przyjęli Ukraińców sobie cenili. Co innego abdul/ahmed/mokebe.
Poza tym łżesz.

wszyscy których znam i słyszałem w internecie, którzy przyjeli ukrańców, ZAŁOWALI, wiec skończ tvn-ony gamoniu siać dezinformacje.
Zgłoś
nikt1982 2024-07-02, 21:22 6
darek1234 napisał/a:

Cóż, debilkiem zostajesz do spółki z tym przygłupem, który napisał debilny komentarz, a którego nawet nie czytałeś. Przeczytaj przynajmniej jakiś artykuł w gazecie, boś Polak jak z koziej dupy trąba

Widzisz, debilem jest dla mnie ktoś, kto zakłamuje rzeczywistość. A rzeczywistość jest taka, jak ją przedstawia Velture - sam miałem wątpliwą przyjemność przekonać się o tym wielokrotnie. I nie, nie jest to jakiś niewielki procent patologii, to po prostu wśród ukrów zupełnie normalne zachowanie. Jestem jak najbardziej Polakiem i zakładam, że w przeciągu ostatniego półrocza przeczytałem więcej, niż Ty byłeś uprzejmy przez całe Swoje życie. I nie, nie tylko artykułów w gazetach, bo niestety mainstream`owe media są obecnie albo tworzone dla idiotów, albo kolportują symulakrę rzekomej przyjaźni z, tfu, "braćmi i siostrami". Dobrze, że chociaż wyniki sondaży z których można zbudować sobie prawdziwy obraz, powoli się pojawiają.
Zgłoś
darek1234 2024-07-02, 21:23
nikt1982 napisał/a:

Widzisz, debilem jest dla mnie ktoś, kto zakłamuje rzeczywistość. A rzeczywistość jest taka, jak ją przedstawia Velture - sam miałem wątpliwą przyjemność przekonać się o tym wielokrotnie. I nie, nie jest to jakiś niewielki procent patologii, to po prostu wśród ukrów zupełnie normalne zachowanie. Jestem jak najbardziej Polakiem i zakładam, że w przeciągu ostatniego półrocza przeczytałem więcej, niż Ty byłeś uprzejmy przez całe Swoje życie. I nie, nie tylko artykułów w gazetach, bo niestety mainstream`owe media są obecnie albo tworzone dla idiotów, albo kolportują symulakrę rzekomej przyjaźni z, tfu, "braćmi i siostrami". Dobrze, że chociaż wyniki sondaży z których można zbudować sobie prawdziwy obraz, powoli się pojawiają.

Słuchaj przygłupie raz i na zawsze: jak się do kogoś odnosisz to przeczytaj choć komentarz, żeby nie wyszedł na większego debila. A teraz wróć i odrób lekcje. Gra?
Zgłoś
WeldAttack 2024-07-02, 21:30
Zgłoś
minions 2024-07-02, 21:44 5
Ruskim trollom płaci Petersburg, ukraińskim Kijów albo Lwów ino polskim nikt nie płaci i dlatego jestem stratny. Ja bardzo proszę jakieś bogate służby co by mi zapłaciły choć pisiąt groszy od posta, może być Orlen albo inne CPK. Bo dziatki głodne, chudoba chuda a z obejścia wali gnojem. Bardzo proszę. Konto podam dobrowolnie, można przelewać.
Zgłoś
nikt1982 2024-07-02, 21:54 5
Zgłoś
darek1234 2024-07-02, 21:56 2
Zgłoś
Toperson1 2024-07-02, 22:04
Zgłoś
Rajesh 2024-07-02, 22:08 1
Zgłoś
Pele 2024-07-02, 22:22
Zgłoś
nikt1982 2024-07-02, 22:37 8
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem