W końcu jest rudy

podpis użytkownika
"Bóg obiecuje życie wieczne. My je dajemy." - Palmer Eldritch
eee tam będzie dostawał z ubezpieczenia srogie pieniądze jak miał dobry kontrakt. To nie Polska, że będzie musiał udowadniać w zusie, że nie ma nóg. xD
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
gościu robił to co kochał, teraz musi mieć na prawdę przej🤬e jak tak wyjechał na murawę na wózku i wiedział że już nigdy więcej :/ w sumie trochę smutne.
@zeto88
Za to po urazie nie pozostanie mu już nic więcej. Ukończy wszystkie gry, nawet te c🤬jowe, nauczy się wszystkich języków i z nudów zacznie programować w C#.
Za to po urazie nie pozostanie mu już nic więcej. Ukończy wszystkie gry, nawet te c🤬jowe, nauczy się wszystkich języków i z nudów zacznie programować w C#.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
@sirmajkel : nie no , k🤬a zajebiście w takim razie. c🤬j że nie ma czucia w girach ale kasę dostanie .
szczęściarz (nie wiem jak się facepalm robi)
szczęściarz (nie wiem jak się facepalm robi)
dlatego lepiej siedzieć przed playstation
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

Oczywiście, że sport to zdrowie, ale rekreacyjny, nie wyczynowy. No, ale nerdy siedzące 24h przed kompem obejrzą taki filmik, p🤬lną wyświechtanym tekstem i będą z siebie zadowoleni...
A ten gość wziął się za granie w rugby bez umiejętności upadania na glebę? Po c🤬j on tę głowę podwinął pod siebie?
A ten gość wziął się za granie w rugby bez umiejętności upadania na glebę? Po c🤬j on tę głowę podwinął pod siebie?
Myślisz, że nie umiał upadać ?
Sport ma to do siebie, że jest mocno nieprzewidywalny kolego.
Jakby Ciebie szarpało 3dzików, to niekoniecznie byś panował nad wszystkim co się dzieje (a takich 3 chamów, to pewnie by Cie rozpruło na części).
***Wiem co mówie, pograłem troche w rugby i za 2 miesiące mam rekonstrukcje więzadła w kolanie

Sport ma to do siebie, że jest mocno nieprzewidywalny kolego.
Jakby Ciebie szarpało 3dzików, to niekoniecznie byś panował nad wszystkim co się dzieje (a takich 3 chamów, to pewnie by Cie rozpruło na części).
***Wiem co mówie, pograłem troche w rugby i za 2 miesiące mam rekonstrukcje więzadła w kolanie