Pretensje do demonstrantów BLM o to, że splądrowali jej sklep w czasie gdy ona " po godzinach" popierając ich demonstrowała razem z nimi.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
Hmm coś jak wyznawcy PiSlamizmu
lezą barany w ciemno za ideologią rozdawnictwa a później lamentują, że Polska tonie w długach
Popierala to i bardzo dobrze ze to na nia trafilo. Co sobie myslala ze redystrybucja dobr ja ominie. Powina byc dumna ze dzieki temu poziom zycia nierobow sie polepszyl.
piterrulez napisał/a:
Hmm coś jak wyznawcy PiSlamizmu lezą barany w ciemno za ideologią rozdawnictwa a później lamentują, że Polska tonie w długach
Jaki dług? Ten Gierka?
Z samego tylko VAT-u miliardy pokrywają "500+" zamiast zachcianki koleżków Tuska z BND.
Jesteś za młody lub wyparłeś z pamięci z minione 20 lat naszej historii. Pewnie wierzysz że TW Bolek wygrywał w totka.
Usa musi zadzwonić na Białoruś tamte służby szybka ogarną temat.
mam_racje napisał/a:
Jaki dług? Ten Gierka?
Z samego tylko VAT-u miliardy pokrywają "500+" zamiast zachcianki koleżków Tuska z BND.
Jesteś za młody lub wyparłeś z pamięci z minione 20 lat naszej historii. Pewnie wierzysz że TW Bolek wygrywał w totka.
ale Ty wiesz, że luka VAT rośnie i ekonomiści już dawno udowodnili że wzrost wpływów z VAT-u związany był z pozytywnym cyklem koniunkturalnym a nie z żadnym uszczelnianiem systemu ? Co dodatkowo potwierdza obecna sytuacja gdy jest recesja gospodarcza
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie