To trzeba być podczłowiekiem żeby nie wezwać pogotowia. Pomijam prawo gdzie obowiązkiem jest wezwanie pomocy, ale zwyczajnie po ludzku nie mieć takiego odruchu to trzeba mieć coś nie tak z głową. Chłop się wykrwawia i nie stanowi zagrożenia a Amy dalej nagrywa. Zdrowy człowiek powinien udzielić pomocy, a później sobie dochodzić sprawiedliwości czy mścić się za swoje żale, ale nie tak..
Jak tak można najeżdżać na wielebnego Wikariusza z Dąbrowy Górniczej... 🤔

To trzeba być podczłowiekiem żeby nie wezwać pogotowia. Pomijam prawo gdzie obowiązkiem jest wezwanie pomocy, ale zwyczajnie po ludzku nie mieć takiego odruchu to trzeba mieć coś nie tak z głową. Chłop się wykrwawia i nie stanowi zagrożenia a Amy dalej nagrywa. Zdrowy człowiek powinien udzielić pomocy, a później sobie dochodzić sprawiedliwości czy mścić się za swoje żale, ale nie tak..
Hmm. No nie wiem. Może faktycznie gość wygląda na potulnego misia i nie stracił nad sobą kontroli.
A tak na serio. Zapewne nie bez powodu był na zewnątrz, a Emy nie chciała go wpuścić. Zwykle powodem niewpuszczenia połączonym z filmowaniem jest strach. No i faktycznie. Nasz misiu wybił szybę ze strachu.
No ok, może coś pokręciłem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie