Nie ma to jak pchać się niedźwiedziowi do ryja. Ma farta że niedźwiedzie są ciapowate bo podejżewam że nie zdążył by wykrzyczeć "pomocy" jak jego bebechy leżały by już obok a szkoda że do tego nie doszło 😉
Jednego dał a ma całą paczkę co on k🤬a kolegów w podstawówce nie miał ?
hoszo napisał/a:
Ja kiedyś dałem niedźwiedziu jabłko. Normalnie zjadł, podziękował i poszedł, więc są też kulturalne osobniki.
Potwierdzam, to było s w Bydgoszczu

shoe5maker napisał/a:
Kolejny j🤬y bambinista.
To samo chciałem napisać. Szkoda, że miś nie wybrał świeżego mięsa.

durni ludzie w Karkonoszach Tatrach jest już tyle tych j🤬ych niedźwiedzi że strach chodzić po górach a te zasrane aktywiszcza chcą żeby było ich więcej, ja bym wybił 3/4 ich i kontrolował populacje i konkretne kilka sztuk z gps w dupie już w XVI wieku królowie wybijali niedżwiedzie w swoich lasach bo zagrażały domostwom

A kamerzysta myślał, że jak odwróci telefon, to niedźwiedź go nie zobaczy, czy jak?
hoszo napisał/a:
Ja kiedyś dałem niedźwiedziu jabłko. Normalnie zjadł, podziękował i poszedł, więc są też kulturalne osobniki.
Ten niedźwiadek też cię miło wspomina.
ha jełop cala paczke mogl rzuci potem sp🤬ala bo nie dal, stare przyslowie tu sie wklei daj paalca a up🤬li Ci reke
podpis użytkownika
/me ?
Doskonale widać jak niedźwiedź zbliża się z opuszczoną głową udając, że człowiek go nie interesuje, a po chwili robi doskok do typa. Kłania się znajomość mowy ciała.
Nie jestem ekspertem, ale od razu to zauważyłem. Może dlatego, że mam psa i po jego r🤬ach jestem w stanie poznać nawet czy coś go boli.
Nie jestem ekspertem, ale od razu to zauważyłem. Może dlatego, że mam psa i po jego r🤬ach jestem w stanie poznać nawet czy coś go boli.
Ten niedzwiadek zachowuje się jak ukraincy dasz jesc to cię pózniej atakuje
niemamskarpet. napisał/a:
durni ludzie w Karkonoszach Tatrach jest już tyle tych j🤬ych niedźwiedzi że strach chodzić po górach a te zasrane aktywiszcza chcą żeby było ich więcej, ja bym wybił 3/4 ich i kontrolował populacje i konkretne kilka sztuk z gps w dupie już w XVI wieku królowie wybijali niedżwiedzie w swoich lasach bo zagrażały domostwom
Prędzej takich debili jak Ty trzeba się pozbyć. Góry to jest miejsce niedźwiedzi, człowiek jest tam gościem i musi się dopasować.