👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie j🤬o kaszojadowi owsianka z ryjca dlatego papug sie poj🤬 i dziabnał

CrookerS napisał/a:
Pewnie j🤬o kaszojadowi owsianka z ryjca dlatego papug sie poj🤬 i dziabnał
Twój stary też tak nienawidzi/ł dzieci? Bardzo mi przykro, że karmił Cię c🤬jem.
Dobrze kaszojadowi! Pewnie mu z ryja „j🤬o owsianką” biedna papużka pewnie wystraszona po tych piskach
Juzwa napisał/a:
Papuga do mikrofali na 3 zdrowaśki.
Gówniak na zakrystię na 2 baty.
Kałdi napisał/a:
Twój stary też tak nienawidzi/ł dzieci? Bardzo mi przykro, że karmił Cię ch*jem.
Nie karmil c🤬jem, stary wolil walic wode, na koncu troche zmadrzal ale za duzo nie zmienilo to.
Ale widze po twoim komentarzu ze lizanie p🤬dy swojej matce ktora wyglada jak big bag ziemniakow, i przez to podduszanie Ciebie odisnelo pietno na Twoim zachowaniu oprocz permanentnego sladu drachy ma ryju

*na Twoim ryju
CrookerS napisał/a:
Nie karmil c🤬jem, stary wolil walic wode, na koncu troche zmadrzal ale za duzo nie zmienilo to.
Ale widze po twoim komentarzu ze lizanie p🤬dy swojej matce ktora wyglada jak big bag ziemniakow, i przez to podduszanie Ciebie odisnelo pietno na Twoim zachowaniu oprocz permanentnego sladu drachy ma ryju
*na Twoim ryju
Nie stety pomyliłeś się. Moją mamę parę lat temu zabrał rak trzustki. Wiem ile miłości mi dała, a teraz ja przekazuję ją moim dzieciom. Dlatego nie rozumiem tej dzikiej radości gdy dziecku dzieje się krzywda
Kałdi napisał/a:
Nie stety pomyliłeś się. Moją mamę parę lat temu zabrał rak trzustki. Wiem ile miłości mi dała, a teraz ja przekazuję ją moim dzieciom. Dlatego nie rozumiem tej dzikiej radości gdy dziecku dzieje się krzywda
Niektorzy maja inne poczucie humoru. Dzieciak caly, oko nie wydlubane, o sciane nikt nim nie jebnal to wszystko wporzadku.

To sadol nie kwejk. Jak za mocne to musisz zmienic portal

A mojego starego zabrala laweta z awaryjnego, jak gasil pozar ktory wybuchl na pace busa.
A kto umarl ten nie zyje hej

P.s. tez mam dziecko, i nie popelniam tych bledow co stary + uswiadamiam ja delikatnie ze swiat z "elementarza" nie istnieje.
Nie, nie pokazuje jej sadola.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie