Pewnie j🤬o kaszojadowi owsianka z ryjca dlatego papug sie poj🤬 i dziabnał
Twój stary też tak nienawidzi/ł dzieci? Bardzo mi przykro, że karmił Cię c🤬jem.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Papuga do mikrofali na 3 zdrowaśki.
Gówniak na zakrystię na 2 baty.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTwój stary też tak nienawidzi/ł dzieci? Bardzo mi przykro, że karmił Cię ch*jem.
Nie karmil c🤬jem, stary wolil walic wode, na koncu troche zmadrzal ale za duzo nie zmienilo to.
Ale widze po twoim komentarzu ze lizanie p🤬dy swojej matce ktora wyglada jak big bag ziemniakow, i przez to podduszanie Ciebie odisnelo pietno na Twoim zachowaniu oprocz permanentnego sladu drachy ma ryju

*na Twoim ryju
Nie karmil c🤬jem, stary wolil walic wode, na koncu troche zmadrzal ale za duzo nie zmienilo to.
Ale widze po twoim komentarzu ze lizanie p🤬dy swojej matce ktora wyglada jak big bag ziemniakow, i przez to podduszanie Ciebie odisnelo pietno na Twoim zachowaniu oprocz permanentnego sladu drachy ma ryju
*na Twoim ryju
Nie stety pomyliłeś się. Moją mamę parę lat temu zabrał rak trzustki. Wiem ile miłości mi dała, a teraz ja przekazuję ją moim dzieciom. Dlatego nie rozumiem tej dzikiej radości gdy dziecku dzieje się krzywda
Nie stety pomyliłeś się. Moją mamę parę lat temu zabrał rak trzustki. Wiem ile miłości mi dała, a teraz ja przekazuję ją moim dzieciom. Dlatego nie rozumiem tej dzikiej radości gdy dziecku dzieje się krzywda
Niektorzy maja inne poczucie humoru. Dzieciak caly, oko nie wydlubane, o sciane nikt nim nie jebnal to wszystko wporzadku.

To sadol nie kwejk. Jak za mocne to musisz zmienic portal

A mojego starego zabrala laweta z awaryjnego, jak gasil pozar ktory wybuchl na pace busa.
A kto umarl ten nie zyje hej

P.s. tez mam dziecko, i nie popelniam tych bledow co stary + uswiadamiam ja delikatnie ze swiat z "elementarza" nie istnieje.
Nie, nie pokazuje jej sadola.