Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
CrookerS 2022-07-28, 7:42 18
Pewnie j🤬o kaszojadowi owsianka z ryjca dlatego papug sie poj🤬 i dziabnał
Zgłoś
Kałdi 2022-07-28, 8:15 1
CrookerS napisał/a:

Pewnie j🤬o kaszojadowi owsianka z ryjca dlatego papug sie poj🤬 i dziabnał

Twój stary też tak nienawidzi/ł dzieci? Bardzo mi przykro, że karmił Cię c🤬jem.
Zgłoś
Sztruks 2022-07-28, 10:13 2
Dobrze kaszojadowi! Pewnie mu z ryja „j🤬o owsianką” biedna papużka pewnie wystraszona po tych piskach
Zgłoś
Juzwa 2022-07-28, 10:19 4
Papuga do mikrofali na 3 zdrowaśki.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
~Dostojny 2022-07-28, 10:24 5
Juzwa napisał/a:

Papuga do mikrofali na 3 zdrowaśki.

Gówniak na zakrystię na 2 baty.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Yolanda 2022-07-28, 15:39 1
I czemu drze tego dzioba.
Zgłoś
heartagram 2022-07-28, 22:41 2
wyj🤬bym mu kopa na morde za to

a papuga spoko zią
Zgłoś
CrookerS 2022-07-29, 8:42
Kałdi napisał/a:

Twój stary też tak nienawidzi/ł dzieci? Bardzo mi przykro, że karmił Cię ch*jem.

Nie karmil c🤬jem, stary wolil walic wode, na koncu troche zmadrzal ale za duzo nie zmienilo to.

Ale widze po twoim komentarzu ze lizanie p🤬dy swojej matce ktora wyglada jak big bag ziemniakow, i przez to podduszanie Ciebie odisnelo pietno na Twoim zachowaniu oprocz permanentnego sladu drachy ma ryju

*na Twoim ryju
Zgłoś
Kałdi 2022-07-29, 9:30 1
CrookerS napisał/a:

Nie karmil c🤬jem, stary wolil walic wode, na koncu troche zmadrzal ale za duzo nie zmienilo to.
Ale widze po twoim komentarzu ze lizanie p🤬dy swojej matce ktora wyglada jak big bag ziemniakow, i przez to podduszanie Ciebie odisnelo pietno na Twoim zachowaniu oprocz permanentnego sladu drachy ma ryju
*na Twoim ryju

Nie stety pomyliłeś się. Moją mamę parę lat temu zabrał rak trzustki. Wiem ile miłości mi dała, a teraz ja przekazuję ją moim dzieciom. Dlatego nie rozumiem tej dzikiej radości gdy dziecku dzieje się krzywda
Zgłoś
CrookerS 2022-07-29, 11:12
Kałdi napisał/a:

Nie stety pomyliłeś się. Moją mamę parę lat temu zabrał rak trzustki. Wiem ile miłości mi dała, a teraz ja przekazuję ją moim dzieciom. Dlatego nie rozumiem tej dzikiej radości gdy dziecku dzieje się krzywda

Niektorzy maja inne poczucie humoru. Dzieciak caly, oko nie wydlubane, o sciane nikt nim nie jebnal to wszystko wporzadku.
To sadol nie kwejk. Jak za mocne to musisz zmienic portal

A mojego starego zabrala laweta z awaryjnego, jak gasil pozar ktory wybuchl na pace busa.

A kto umarl ten nie zyje hej

P.s. tez mam dziecko, i nie popelniam tych bledow co stary + uswiadamiam ja delikatnie ze swiat z "elementarza" nie istnieje.

Nie, nie pokazuje jej sadola.
Zgłoś
LouisdeFunes 2022-07-29, 23:52
dobrze tak bękartowi
Zgłoś