To jest sk🤬ysyństwo - prymitywne zachowanie. W cywilizowanym kraju jest prawo i kary za jego złamanie. Te osiłki wymierzają samosąd jak w Afryce lub Brazylii. Odpowiedzą za zniszczenie mienia.
Uff ułożyło mi już, żyłka nie pękła.

chocho napisał/a:
To jest sk🤬ysyństwo - prymitywne zachowanie. W cywilizowanym kraju jest prawo i kary za jego złamanie. Te osiłki wymierzają samosąd jak w Afryce lub Brazylii. Odpowiedzą za zniszczenie mienia.
W cywilizowany kraju, normalni, cywilizowani ludzie parkują jak należy i nie ma problemu. A w sposób utrudniający ruch parkuje niedoj🤬ie umysłowe i na pewno mandat niczego takich ludzi nie nauczy, więc jak najbardziej trafne rozwiązanie.
Bez silników to i dzieci z przedszkola by tak zrobiły. To są jakieś wydmuszki.

chocho napisał/a:
Zgadzam sie w 100%. Jak kazdy by wymierzal samosad to byloby jak w balabala.
Linie mówią, że parking jest po prawej stronie jezdni, takze tego.
DzidaZawodnik napisał/a:
Linie mówią, że parking jest po prawej stronie jezdni, takze tego.
Też zauważyłem te kwadraty biały... Chyba strony poj🤬i
podpis użytkownika
Ola gringo

Właśnie, przecież te auta stały w wyznaczonym do tego miejscu. Jeśli przewrócili nie te auta, to powinni im nogi up🤬lić za takie coś.
ProVVe napisał/a:
Czego się spodziewać po gościach, którym łeb służy tylko do stabilizowania karku...

@Shanttyy
Widzę, że jesteś p🤬deczką, która do swojego gimnazjum popierdziela jeszcze busem.
Jak dorośniesz to zmienisz zdanie.
Albo zostaniesz zjebem do końca życia, taka możliwość też jest.
Widzę, że jesteś p🤬deczką, która do swojego gimnazjum popierdziela jeszcze busem.
Jak dorośniesz to zmienisz zdanie.
Albo zostaniesz zjebem do końca życia, taka możliwość też jest.
ProVVe napisał/a:
Wpierw usuneli jedne, by wyj🤬 2-gie.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik