👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szkoda, że zrobione w sposób nie budzący zaufania i ze screenem z death snow czy inszego gównianego filmu, bo temat ciekawy i na pewno o wiele obszerniejszy.

Kolesiowi nie podobać Wolfenstein. Koleś czytać dużo literatura naukowa i stąd koleś wziąć pomysł.

Anyon napisał/a:
Kolesiowi nie podobać Wolfenstein. Koleś czytać dużo literatura naukowa i stąd koleś wziąć pomysł.
Karotechia na pewno ma coś wspólnego z nauką?
Choć jeśli wierzyć zapisom to zarówno GRU, MI6 i chyba CIA mieli komórki do zwalczania tego czegoś.

Pamietam, ze w jakiejs grze byli niemcy, ktorzy mieli wlasnie takie moce. Gra osadzona byla w II WS. Nie pamietam tytulu, moze ktos zna?

Co to za gówno? Hitler podbijający Czechosłowację w poszukiwaniu zbroi Thora? Czy innej bajki? Ktoś tu przegrał z Wolfem, albo za dużo spiskowych bzdur się naczytał. Sam trochę siedziałem w tym temacie i powiem, że tajna organizacja rzeczywiście istniała, ale była podległa głównie Himmlerowi, a Hitler był zajęty poważniejszymi sprawami niż wiara w wyssane z palca magiczne miecze i smoki.

Ktoś kto się zna na temacie mógłby rozbudować temat. Ciekawe rzeczy to są. Taka osoba mogłaby liczyć na conajmniej jedno piwo, obiecuję.

prawda czy nie, dziś trzeba odkurzyć Return to Castle Wolfentein

Do tego dochodzi eugenika. Wyznawana przez wszelkie farma korpy, gmo korpy i inne fundacje gatesów czy rockefellera.
A i google "operation paperclip".
A i google "operation paperclip".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie