Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-12-10, 17:56 5
Ksiądz/katechetka czytam ktokolwiek, widać osoba bez nadęcia i w porządku, gdyby więcej takich było, nie było by antylerykalizmu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 18:06
sam to drukowałeś?
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 18:07
ksidraak napisał/a:

Ksiądz/katechetka czytam ktokolwiek, widać osoba bez nadęcia i w porządku, gdyby więcej takich było, nie było by antylerykalizmu.

ogólnie to jak fejk mi wygląda
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 18:11
A to jakaś szkoła specjalna?
Zgłoś
pointx 2012-12-10, 18:30
W sumie odpowiedzi w 10 bardzo się nie różnią. Jak dla mnie to prawie jedno i to samo.
Zgłoś
petru23 2012-12-10, 18:30
Kawagawa napisał/a:

Taka kartkówka może być, trzeba mieć zdrowy dystans. My mieliśmy zajęcia z religii z taką wielką debilką, która jak ją spytaliśmy co to są cycuszki to powiedziała że to jest wulgarne określenie na kobiecie piersi.

No ale dostaliśmy ją za karę bo wcześniej wykończyliśmy psychicznie kilka innych. Ale głupie były więc co tam. Tzn szkoda ludzi, ale nie każdy powinien nauczać.

Tobie i kolegom leczenie już chyba nie pomoże. Czekam, aż na hardzie pojawi się materiał z eksterminacji takich idiotów...

Zdrowy dystans to nie jest zezwierzęcenie i znęcanie się psychiczne nad innymi. Zapewne za te "kozackie" zagrania przybyło Ci +10 do szacunu na dzielni
Zgłoś
Kaef 2012-12-10, 18:31
Nie chcę wiedzieć jaki poziom inteligencji musi reprezentować klasa, dla której robi się takie kartkówki.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 18:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 18:43
A mówią, że to telewizja ogłupia...
Zgłoś
kroplowa 2012-12-10, 18:55 1
O! Widzę zachęcają młodych do bycia ministrantami, albo jakimś innymi oszołomami.. Niezły tam mają kryzys w Kościele
Zgłoś
n1troo 2012-12-10, 19:25
6. No u mnie tez mikołaja chowa pod obrusem sianko, a taki Chuck musiał do banku popierdzielać
Zgłoś
Cossmos 2012-12-10, 20:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rusofil 2012-12-10, 20:26
Śmieszy? Niby kogo? Ah, no tak, zapomniałam, że Sadolem rządzi gimnazjum.
Zgłoś
Kombivar 2012-12-10, 21:47
Pokojowa nagroda Nobla dla tej/tego co znajdzie zdrowego na umyśle nauczyciela religii!
Mnie uczyła kobieta z szopą na głowie i twierdziła, że kiedyś uprawiała sport, a że z WF'u akurat mieliśmy 60tke to zapytaliśmy jaki był jej najlepszy czas a ona na to - ....6,3 -???????
Zgłoś
Leouch 2012-12-10, 22:43
Ja chodziłem do szkoły katolickiej i na religii mieliśmy np filmy o aborcji(poziom tych z harda) wiec u nas religia MIAŁA sens
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem