Niby proste a śmieszy
Pytanie nr.7 mnie zniszczyło (a raczej odpowiedzi do niego)
Po tagach i szukajcie nie znalazłem
uff dobrze że nie mam kartkówek z religii bo bym banie pewnie dostał.
Ale patrzcie nawet się nie podpisał.
Pewnie walczy z systemem.
podpis użytkownika
UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<
K................a
2012-12-09, 23:19
Taka kartkówka może być, trzeba mieć zdrowy dystans. My mieliśmy zajęcia z religii z taką wielką debilką, która jak ją spytaliśmy co to są cycuszki to powiedziała że to jest wulgarne określenie na kobiecie piersi.
No ale dostaliśmy ją za karę bo wcześniej wykończyliśmy psychicznie kilka innych. Ale głupie były więc co tam. Tzn szkoda ludzi, ale nie każdy powinien nauczać.
@ up ja tak miałem z babkami od angielskiego... dawali młode dupy prosto po studiach i żadna nie dała rady dlużej niż jeden semestr

a jakbym osobiście miał takie testy to chyba lubiałbym wtedy szkołe
pkh
2012-12-10, 0:12
konto1981 napisał/a:
a jakbym osobiście miał takie testy to chyba lubiałbym wtedy szkołe
Widać, że jej nie lubiłeś...
Taki test to nadaje się tylko do podstawówki, ale tam pewnie nie wiedzą co to żółtaczka typu B
pkh napisał/a:
Widać, że jej nie lubiłeś...
Taki test to nadaje się tylko do podstawówki, ale tam pewnie nie wiedzą co to żółtaczka typu B
Za to widzę,że Ty z tych co wiedzą najlepiej wszystko
l................1
2012-12-10, 1:12
5/ A i c🤬j
D................V
2012-12-10, 10:02
Ja chcę k🤬a do szopki!!
Podpisano DarthV.
b................ę
2012-12-10, 12:15
U mnie religia służyła za dodatkową godzinę wychowawczą. W gimnazjum dostawaliśmy obrazki przedstawiające świętych do kolorowania. No k🤬a jak tak sobie przypomnę, to ta religia nie miała nic z religią wspólnego i podejrzewam, że nie tylko u mnie tak było.
Człowiek rodzi się mądry..... a potem idzie do szkoły.....
Klasówka na poziomie audiotele.
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
P................z
2012-12-10, 17:15
Brawa dla nauczyciela. Wiedza o mikołaju w c🤬j się przyda ludziom w życiu.
Kurcze, ocenę musi z czegoś wystawić. Lepiej żeby dawał/a takie dość zabawne kartkówki niż kazała uczyć się modlitw itp. Przecież katecheci wiedzą (większość z nich), że religia to taka zapchajdziura dzięki której zarabiają a której nikt poważnie nie traktuje.
M................k
2012-12-10, 17:29
To już wprowadzili maturę z religii?