👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ujęcie na mecz, - sekunda, ujęcie na jego ryj - 5 sekund. Ujęcie ne mecz,- sekunda, na jego ryj - 5 sekund. Tego nie da się oglądać. Gość nie bardzo wie, że można coś komentować bez zmuszania widza by gapił się na jego glacę.

@Up hejterzy On w przeciwieństwie do was ma jakąś pasje i nie siedzi ciągle na internecie by hejtować
A do tego zapewnia darmową reklamę

A do tego zapewnia darmową reklamę

Barany, jak nie chcecie to nie oglądajcie. Co mnie obchodzą jakieś rozgrywki ale z tym typem zajebiście się ogląda.
żeby rozładować wasze emocje powiem, że dzisiaj imieniny obchodzą Bogusław i Gracjan a jutro Urban i Dariusz

Całkiem podoba mi się to co i jak to robi ale AKURAT tego TO SIE NIE DA OGLĄDAĆ przez 6 min widze jego grrube ryło. Pocięte paskudnie i zmontowane tak samo.
p.s Jak ktoś ma kontakt do niego niech mu powie, żeby tak nie robił.
p.s Jak ktoś ma kontakt do niego niech mu powie, żeby tak nie robił.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie