Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Karton wody i idiota
Pantilion • 2018-12-06, 8:30
Dał popis geniusz

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
woytasw 2018-12-06, 8:56
O co kaman? Taki był plan
Zgłoś
~Velture 2018-12-06, 10:24 1
Jezus by zamienił to w wino. Szach mat ateiści

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
a................h 2018-12-06, 10:37
Debil macha, pan Bóg kij prowadzi.
Zgłoś
mareczex093 2018-12-06, 13:24
Aż mi się przypomniało jak moją głową tak zrobili
Zgłoś
Essent 2018-12-06, 18:50
Karton wody ... ja p🤬lę
Zgłoś
Kosmodysk 2018-12-06, 19:03 1
Ojciec wróci z pracy, to mu wp🤬l spuści.
Zgłoś
Pantilion 2018-12-06, 19:13 1
Essent napisał/a:

Karton wody ... ja p🤬lę

A co ci tu mądralo nie pasuje? Co? Karton soku , karton mleka, karton napoju etc. ... To jest taki sam karton wypełniony wodą geniuszu. Masz jakieś obiekcje co do tego? Czy tylko się przyp🤬alasz, bo sam jesteś życiową p🤬dą co ma zero poczucia humoru, dystansu i trzeba się czepić jakiegokolwiek słowa w materiale, bo inaczej się w nocy zmoczysz? Odpowiedz, bo ja nie wiem co ci jest gościu

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
rozbudowywowywacz 2018-12-07, 1:38 3

Karton wody
Zgłoś
Essent 2018-12-07, 17:21 1
Pantilion napisał/a:

A co ci tu mądralo nie pasuje? Co? Karton soku , karton mleka, karton napoju etc. ... To jest taki sam karton wypełniony wodą geniuszu. Masz jakieś obiekcje co do tego? Czy tylko się przyp🤬alasz, bo sam jesteś życiową p🤬dą co ma zero poczucia humoru, dystansu i trzeba się czepić jakiegokolwiek słowa w materiale, bo inaczej się w nocy zmoczysz? Odpowiedz, bo ja nie wiem co ci jest gościu

Przyp🤬alam się do samego przyp🤬alania
Zluzuj majtki,nie jestem życiową p🤬dą i ja Ciebie nie obrażam
Zgłoś
Pantilion 2018-12-07, 19:00 1
@up skoro przyp🤬alasz się dla samego przyp🤬alania to jesteś p🤬dą i ja też cię nie obrażam, a tylko stwierdzam fakt wesołego alleluja

podpis użytkownika

Zgłoś