Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Quassar 2024-04-05, 21:56 9
haha tak patrze i nagle typ wyleciał z karuzeli myślałem że całe p🤬lnie ale i tak jest nieźle..
Po czym obserwuje kolejkę i takie mam zdziwienie co oni tak wszyscy podchodzą do tych zwłok i odchodzą, a tam po prostu barierka z kolejki była i klientela opuszcza plac wężykiem. ^^

Chyba sie rozmyślili po tym wypadku, ciekawe czy kiedyś po tym co zobaczyli pójdą kiedyś w życiu jeszcze na to xDDDD
Zgłoś
dOpieca 2024-04-05, 21:58 33
Wydaje mi się że to odpadł jakiś element karuzeli ale jakość taka c🤬jowa że ciężko stwierdzić.
Zgłoś
Baronessa 2024-04-05, 22:37
Fajna ta karuzela, latał by nią. Lubię hardcore...
Zgłoś
Zasysacz 2024-04-05, 23:12
Ale iku chętnych do pomocy się rzuciło znaczy ja wiem ze możliwe iż już nie ma po co.
Zgłoś
Baronessa 2024-04-05, 23:54 3
Zasysacz napisał/a:

Ale iku chętnych do pomocy się rzuciło znaczy ja wiem ze możliwe iż już nie ma po co.

Nie ma po co. To kawałek jakiejś blachy p🤬lnął na glebę. To większe pod karuzelą już leżące też raczej jakieś gówno od sypiącej się karuzeli, a nie zwłoki ludzkie...
Zgłoś
SraliBaby_W_Rowie 2024-04-06, 1:51 3
Nikt k🤬a nie wypadł, niestety. JEst drugie nagranie i uj🤬 się kawałek karuzeli. Pozdrawiam.
Zgłoś
smc 2024-04-06, 9:00 2
To wypadł nielegalny imigrant, który schował się w podwoziu, bo chciał lecieć do Europy...
Zgłoś
gusrim 2024-04-06, 9:30 1
Zasysacz napisał/a:

A Ty byś robił usta-usta kawałkowi blachy?
Zgłoś
SkoPio1 2024-04-06, 9:58
Quassar napisał/a:

patrze i nagle typ wyleciał z karuzeli myślałem że całe p🤬lnie ale i tak jest nieźle..
Po czym obserwuje kolejkę i takie mam zdziwienie co oni tak wszyscy podchodzą do tych zwłok i odchodzą, a tam po prostu barierka z kolejki była i klientela opuszcza plac wężykiem

Czyli nie dość, że opowiadasz film, to jeszcze chwalisz się, że masz problemy ze wzrokiem.
C🤬j z oczami - ale po co opisujesz film? To jakaś akcja dla niewidomych?
W kinie też tak robisz?
;>
Zgłoś
~_Yarko_ 2024-04-06, 11:01 9
cheshire-live.co.uk/news/chester-cheshire-news/terrifying-moment-ride-...

Zgłoś
outsidre 2024-04-06, 11:52
była karuzela, wyszła mortadela.
Zgłoś
ZiooMall 2024-04-06, 13:38
I to jest karuzela dla prawdziwych sadoli i znudzonych zwykłymi wesołymi miasteczkami. Na takich można jeszcze odczuć jakąś adrenalinke, dodał bym do tego jeszcze co drugie siedzenie bez zabezpieczeń, tak żeby klient nie wiedział na jakim siedzi. A dla prawdziwych kozaków rosyjska ruletka w postaci karuzeli z giwerami w postaci last man standingu, wyjdzie ten kto przeżyje jako ostatni
Zgłoś
arturek_w 2024-04-08, 9:26
dOpieca napisał/a:

Wydaje mi się że to odpadł jakiś element karuzeli ale jakość taka c🤬jowa że ciężko stwierdzić.

Tak, elementem był jeden z jej pasażerów, który leży pod tym daszkiem
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem