👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
haha tak patrze i nagle typ wyleciał z karuzeli myślałem że całe p🤬lnie ale i tak jest nieźle..
Po czym obserwuje kolejkę i takie mam zdziwienie co oni tak wszyscy podchodzą do tych zwłok i odchodzą, a tam po prostu barierka z kolejki była i klientela opuszcza plac wężykiem. ^^
Chyba sie rozmyślili po tym wypadku, ciekawe czy kiedyś po tym co zobaczyli pójdą kiedyś w życiu jeszcze na to xDDDD
Po czym obserwuje kolejkę i takie mam zdziwienie co oni tak wszyscy podchodzą do tych zwłok i odchodzą, a tam po prostu barierka z kolejki była i klientela opuszcza plac wężykiem. ^^
Chyba sie rozmyślili po tym wypadku, ciekawe czy kiedyś po tym co zobaczyli pójdą kiedyś w życiu jeszcze na to xDDDD
Wydaje mi się że to odpadł jakiś element karuzeli ale jakość taka c🤬jowa że ciężko stwierdzić.
Ale iku chętnych do pomocy się rzuciło znaczy ja wiem ze możliwe iż już nie ma po co.
Zasysacz napisał/a:
Ale iku chętnych do pomocy się rzuciło znaczy ja wiem ze możliwe iż już nie ma po co.
Nie ma po co. To kawałek jakiejś blachy p🤬lnął na glebę. To większe pod karuzelą już leżące też raczej jakieś gówno od sypiącej się karuzeli, a nie zwłoki ludzkie...
Nikt k🤬a nie wypadł, niestety. JEst drugie nagranie i uj🤬 się kawałek karuzeli. Pozdrawiam.
To wypadł nielegalny imigrant, który schował się w podwoziu, bo chciał lecieć do Europy...
Zasysacz napisał/a:
A Ty byś robił usta-usta kawałkowi blachy?
Quassar napisał/a:
patrze i nagle typ wyleciał z karuzeli myślałem że całe p🤬lnie ale i tak jest nieźle..
Po czym obserwuje kolejkę i takie mam zdziwienie co oni tak wszyscy podchodzą do tych zwłok i odchodzą, a tam po prostu barierka z kolejki była i klientela opuszcza plac wężykiem
Czyli nie dość, że opowiadasz film, to jeszcze chwalisz się, że masz problemy ze wzrokiem.
C🤬j z oczami - ale po co opisujesz film? To jakaś akcja dla niewidomych?
W kinie też tak robisz?
;>
I to jest karuzela dla prawdziwych sadoli i znudzonych zwykłymi wesołymi miasteczkami. Na takich można jeszcze odczuć jakąś adrenalinke, dodał bym do tego jeszcze co drugie siedzenie bez zabezpieczeń, tak żeby klient nie wiedział na jakim siedzi. A dla prawdziwych kozaków rosyjska ruletka w postaci karuzeli z giwerami w postaci last man standingu, wyjdzie ten kto przeżyje jako ostatni

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie